• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Park prinčeva" i "Vanda" spremaju spektakl

Autor mondo.rs

U srijedu se igraju dva derbija 2. kola Lige šampiona. Bajern gostuje na "Parku Prinčeva", dok na "Vanda Metropolitano" dolazi Čelsi.

Šta nas čeka u srijedu u Ligi šampiona?

Uživancija za sve ljubitelje fudbala, čak i za one najzahtevnije. To je dan kada će snage odmjeriti Pari sen Žermen i Bajern, odnosno Atletiko Madrid i Člesi.

Naravno, to nije sve.

Sudar titana i glavnih favorita za "ušati" trofej je ujedno i duel dvije različite filozofije kluba, Parižani ulaganjem ogromnog novca žele da naprave momentalni uspjeh i postanu stabilni, kao što je decenijama Bajern, a baš ljudima iz Bavarske se takve metode ne sviđaju.

Atmosfera unutar obje svlačionice je narušena, glavne zvijezde PSŽ-a Nejmar i Edinson Kavani su u svađi oko uloge vođe, javno nezadovoljstvo izraženo je i na drugoj strani od Roberta Levandovskog, Franka Riberija i Tomasa Milera, koji su kritikovali trenera Karla Anćelotija.

Teren Parka prinčeva je sutra pravo mjerilo gde će moći da "pričaju".


Veliko uzbuđenje očekuje se i na novom stadionu u Madridu "Vanda Metropolitano" na kojem fudbaleri Atletika protiv Čelsija premijerno nastupaju u Ligi šampiona.

Novi ciklus kreće za izabranike Dijega Simeonea u pohodu na krajnji cilj - titulu prvaka Evrope, pa će svih 68.000 mjesta dati podršku Atletiku da napravi korak više u odnosu na poraze u finalima 2014. i 2016. godine i to od ljutog rivala Reala.

"Što više navijača se prilagodi i pruži buku, stadion će biti još bolji. Kada se oni čuju atmosfera je nevjerovatna, na terenu sve djeluje kao 'Cirkus Maksimus'", podgrijava atmosferu trener Simeone pred duel sa londonskim timom i to u trenutku kada se upravo napadač Čelsija Dijego Kosta vraća u Atletiko od zime.

Koliko Atletiku znači podrška navijača na svom terenu govori i da je u posljednje 23 utakmice u Ligi šampiona ostvario 18 pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz, a čak 18 puta je mreža tog tima ostala netaknuta.

Upravo je Čelsi izborio jedan remi prije tri godine u polufinalu, ali je Atletiko prošao zahvaljujući trijumfu u revanšu 3:1.

Od ostalih sutrašnjih susreta, Barselona gostuje u Lisabonu ekipi Sportinga, Mančester Junajted u Moskvi protiv CSKA, a Juventus dočekuje Olimpijakos.

Grupa A:

Bazel - Benfika 20.45
CSKA Moskva - Mančester Junajted 20.45


Tabela: Mančester Junajted 3, CSKA 3, Benfika 0, Bazel 0.


Grupa B:

Pari Sen Žermen - Bajern 20.45
Anderleht - Seltik 20.45

Tabela: Bajern 3, PSŽ 3, Seltik 0, Anderleht 0.


Grupa C:


Karabag - Roma 18.00
Atletiko - Čelsi 20.45


Tabela: Čelsi 3, Roma 1, Atletiko 1, Karabag 0.


Grupa D:

Juventus - Olimpijakos 20.45
Sporting - Barseona 20.45

Tabela: Barselona 3, Sporting 3, Olimpijakos 0, Juventus 0.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC