• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron pravio dres Kavsa: Hoće nazad i plavu boju

Autor mondo.rs

"Samo je važno da uvek ima crnu", kaže "The King" o svojoj omiljenoj opremi Klivlenda. Voleo bi i da se vrati "uniforma" iz devedesetih.

Klivlend Kavalirsi osvojili su 2016. svoju prvu i jedinu NBA titulu noseći crne dresove.

Tamna oprema zato će zauvek ostati uspomena na uspeh koji su grad i čitav Ohajo čekali decenijama i zbog kojeg je Lebron Džejms definitivno postao besmrtan tamo gde je i odrastao.

U skladu s tim, nije iznenađenje što se "Kralj" raduje noći između petka i subote, kada će Klivlend ponovo obući crnu opremu i u njoj zaigrati kod kuće protiv Šarlota.

"Sjajni su dresovi. Nadam se da će svi večeras u dvorani nositi crno - mi na terenu, navijači svi... Biće divno sve to videti".

Najplaćeniji "klijent" kompanije Najki priznao je da je i sam učestvovao u stvaranju novog, crnog dresa, koji će izgledati ovako:


"Taj dres biće nešto što će zauvek biti simbol ove franšize, jer smo u njemu osvojili svoju prvu titulu, skroz obučeni u crno. Bez obzira na to ko bude nosio ovu opremu, mislim da će crna boja biti uvek deo nje. Samo zbog uspomena", dodao je Lebron.

Klivlend je devedesetih godina nosio dresove koji su sadržali i crni segment, uz plavi i beli. Primera radi, taj dres nosili su Terel Brendon i Šon Kemp.

"Nisam pričao sa bilo kim iz organizacije, ali voleo bih da se taj dres vrati u punu upotrebu. Govorite o crnom sa plavom i narandžastom bojom? Da, taj dres je 'lud'. Uvek ga koristim za svoj tim u video igrici NBA 2K. Bilo bi sjajno nositi taj dres", nasmejao se Lebron.

Podsetite se i te opreme Kavsa.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC