• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potez Sevilje koji će mnogi osuditi!

Autor mondo.rs

Ali, jasno je da u modernom fudbalu odavno nema mnogo moralisanja.

Po završetku prošle sezone, Sevilja je iz Selte angažovala perspektivnog argentinskog trenera Eduarda Beriza. Nije se, međutim, dugo zadržao u klubu iz Andaluzije...

Upravni odbor petostrukog osvajača Lige Evrope doneo je ovog petka odluku da smeni trenera i tako pokuša da prodrma ekipu koja se trenutno nalazi na petom mestu Primere, sa 13 bodova manje od vodeće Barselone, ali i koja će na proleće igrati u osmini finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

Kao glavni razlog otkaza 48-godišnjem treneru navedena je loša forma tima - tri utakmice zaredom bez pobede u prvenstvu Španije (dva poraza i remi). Uz to, Sevilja ove sezone prima mnogo više golova nego inače, pa je trenutno jedino Frajburg primio više golova računajući sve klubove u "Ligama petice" - 31:28.

Ovaj potez sigurno će naići na osudu mnogih, jer je Berizo krajem novembra saznao da ima tumor prostate i sigurno da mu najnovija vest neće pomoći da pronađe pozitivnu energiju neophodnu da bi prebrodio životnu dramu koja ga je zadesila.

Nažalost, svedoci smo da u modernom fudbalu nema mnogo moralisanja i da rukovodioci klubova isuviše često na igrače, trenere i navijače gledaju bez ikakvih emocija...

Zanimljivo je da se već pominje i naslednik Argentinca, a po informacijama koje ima ugledni španski radio "Kadena ser", na klupu Sevilje mogao bi Luis Enrike, koji je odmarao od odlaska iz Barselone po završetku prošle sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC