• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jevtić: Vojvodina i Stolica imaju validan ugovor

Autor mondo.rs

Generalni direktor "lala" u izjavi za MONDO odbacio svaku mogućnost prelaska mladog trenera u Partizan.

 Jevtić: Vojvodina i Stolica imaju validan ugovor Izvor: MN PRESS

Mnogo toga desilo se za 48 sati po završetku utakmice niškog Radničkog i Partizana (1:0), da bi na kraju - bar za sada - sve ostalo isto.

Miroslav Đukić predvodiće crno-bele i u sredu, na utakmici protiv Rada, a i Ilija Stolica ostaće tamo gde je bio, iako je prema saznanjima našeg portala bio prvi "pik" uprave Partizana i imao mogućnost da se preseli iz Novog Sada u Beograd, pošto njegov ugovor sa Vojvodinom nije bio sudski overen.

Mladi stručnjak u ponedeljak je izjavio da je "fokusiran samo na Vojvodinu i predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom", pomenuvši da "ima ugovor sa klubom", a slično je u popodnevnim časovima za MONDO izjavio generalni direktor novosadske "stare dame" Goran Jevtić.

"Gospodin Ilija Stolica ima punovažan i validan ugovor s FK Vojvodina, prema svim zakonima i propisima Republike Srbije i FSS, i nijednom nije postojala želja niti Stolice niti Vojvodine da se taj ugovor raskine", poručio je Jevtić.

Sve što se pisalo o mogućem prelasku Stolice u Partizan, on je nazvao "medijskim spekulacijama".

"Svima nama u Vojvodini jasna je želja kluba kakav je Partizan da angažuje Stolicu, jednog od najboljih mladih trenera u Srbiji, ali to su sve medijske spekulacije. Sa Partizanom nismo imali nikakav kontakt po tom pitanju".

Jevtić je, kao i sam Stolica, rekao da je u Vojvodini tek "započet veliki posao".

"Mi imamo neke svoje ciljeve i posao koji smo krenuli da radimo s njim. Sledi derbi sa Crvenom zvezdom i sva koncentracija je prebačena na taj meč, a ostalo je sekundarno".

Dakle, ako u Humskoj 1 i posle okršaja sa Radom ostanu opredeljeni za promenu na klupi, moraće da se okrenu drugim rešenjima. Stolica je trener Vojvodine, u koju je iz Voždovca stigao krajem decembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC