• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Nismo menjali cene, Zvezda kupila sve karte

Autor mondo.rs

Novosađani se oglasili zvaničnim saopštenjem.

 VOŠA: Nismo menjali cene, Zvezda kupila sve karte Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ


Navijači Crvene zvezde pratiće subotnji derbi sa južne tribine stadiona "Karađorđe", a karte će koštati po 100 dinara.

Iako su ulaznice za tu tribinu koštale 400 dinara, Zvezda je saopštila da je sa Vojvodinom postigla dogovor i da će cene biti simbolične. Novosadski klub se oglasio u sredu, na dan utakmice, zvaničnim saopštenjem u kojem je naveo da je Zvezda otkupila sve ulaznice za navedeni sektor i da su cene tako "korigovane".

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je FK Crvena zvezda otkupio sav preostali kontigent ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između dva tima u 26. kolu Super lige Srbije.

"Povodom informacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja u vezi sa promenom cene ulaznica za južnu tribinu za današnji meč između Vojvodine i Crvene zvezde na stadionu 'Karađorđe' u Novom Sadu, Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da nije menjao cene ulaznica koje je prvobitno odredio za ovaj meč i da su sve predradnje u vezi sa prodajom ulaznica i kompletnom organizacijom utakmice rađene u dogovoru i saradnji sa MUP-om Republike Srbije".

Navijači Voše budili igrače Zvezde u pola noći!

"U toku jučerašnjeg dana, nakon što su ulaznice već bile puštene u prodaju, Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da otkupi sav preostali kontigent ulaznica za tribinu na kojoj će biti smešteni gostujući navijači i ujedno preuzeo kompletnu odgovornost za njihovu dalju distribuciju, uključujući i određivanje cene po kojoj će one od tog trenutka biti dostupne u prodaji".

"Fudbalski klub Vojvodina i ovom prilikom naglašava da je i ovoga puta, kao i uvek, maksimalno ispoštovao preporuke MUP-a u vezi sa bezbednošću svih gledalaca na stadionu, što je praksa koje će se fudbalski klub Vojvodina apsolutno pridržavati i ubuduće".

Utakmica Vojvodine i Zvezde počeće u sredu u 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC