• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Nismo ovako planirali

Autor mondo.rs

"Ako je neko krivac za neuspeh - ja sam", preuzeo je trener Crvene zvezde odgovornost na sebe posle eliminacije iz Kupa Srbije.

 Mačva izbacila Crvenu zvezdu iz Kupa Srbije Vladan Milojević: Nismo ovako planirali Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i ove sezone neće osvojiti "duplu krunu". Na gostovanju u Šapcu, Mačva je slavila posle penala i plasirala se u polufinale Kupa Srbije, tako da će se do kraja sezone ekipa Vladana Milojevića posvetiti samo Superligi, u kojoj imaju 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Da bi tu prednost i sačuvali, posebno posle podele bodova za plej-of, crveno-beli će morati da zaigraju mnogo bolje nego što je to bilo u Šapcu, ali i prethodno u Novom Sadu protiv Vojvodine i kod kuće protiv Napretka.

Moraće Milojević da nađe način da trgne svoje igrače i vrati ih na nivo iz prvog dela sezone, a da li će to uspeti, videćemo.

Priliku za popravni, Zvezdini fudbaleri imaju već u nedelju od 17 časova na istom mestu, protiv istog rivala, ali ovaj put u prvenstvenoj utakmici.

Na pitanje šta je bio problem ove srede, neraspoloženi Milojević je pred kamerom TV Arena Sport rekao:

Mačva izbacila Zvezdu!

"Problem je u tome što smo ispali".

Potom je bio nešto opširniji:

"Idemo dalje, nemamo baš mnogo vremena. Videćemo, sešćemo, razgovaraćemo... Utakmica je bila kakva je bila, jednostavno nije moglo da bude lepog fudbala, ali ne tražim alibi. Normalno, ako je neko krivac za neuspeh - ja sam. Nismo ovako planirali, mislili smo da idemo do kraja, ali to je fudbal. Idemo dalje, ne možemo da promenimo ništa, moramo da prihvatimo tako kako je".

Trener Mačve, Dragan Aničić, konstatovao je da su crveno-beli bili bolji, ali i istakao da je njegova ekipa zaslužila pobedu.

"Nisu nam penali bili na umu, nismo ih vežbali. To je jedan trenutak, ne može da se vežba. Valjda nam se vratilo za prvenstvo, gde nemamo uvek sreće, primamo golove iz slobodnih udaraca... Danas nas je malo i Bog pogledao, Zvezda je bila bolja, ali presudilo je veliko srce i požrtvovanje mojih igrača", rekao je Aničić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC