"Imali smo samo 18 igrača, bravo za karakter!"

Autor:

"Mislim da je danas dosta toga štimalo", konstatovao je trener Zvezde posle pobede u Šapcu.

"Imali smo samo 18 igrača, bravo za karakter!" Foto: MN Press

Vladan Milojević je tražio reakciju igrača - i dobio ju je!

Na istom mestu gde su pre četiri dana poraženi u Kupu Srbije, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, fudbaleri Crvene zvezde upisali su superligašku pobedu nad Mačvom (2:0) i pred pauzu u prvenstvu ponovo stvorili "+12" u odnosu na Partizan.

Trener Crvene zvezde je kazao da uslovi ponovo nisu bili idealni, ali se zahvalio Mačvi na gostoprimstvu kao i svom prijatelju Draganu Aničiću.


"Mislim da je ovo njihov pečat, nije prijatno igrati u Šapcu, to je discipinovana ekipa. Ispali smo iz Kupa i ostalo nam je prvenstvo, moji igrači su bili svesni toga. Napravili smo analizu utakmice, mislim da je danas dosta toga štimalo", kazao je Milojević na konferenciji za medije posle meča u Šapcu.

U odnosu na meč u Kupu, Milojević je morao da napravi nekoliko promena zbog povreda, a u toku današnje utakmice morao je da izvede i Nenada Krstičića koji je otišao na snimanje stopala.

"Uslovi ni danas nisu bili idealni, ali drago mi je da su igrači danas pokazali karakter, želju i htenje, a posebno mi je drago i što su naši navijači došli u velikom broju i pružili veliku energiju. Idemo dalje, danas smo imali samo 18 igrača na raspolaganju, nadam se da će se ostali oporavljati tokom ove pauze. Mačvi želim sve najbolje u nastavku prvenstva", zaključio je trener Zvezde.

Ostale vijesti