• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inijesta nikad više u Ligi šampiona?

Autor mondo.rs

As Barselone izjavio je da ga je neočekivana eliminacija od Rome mnogo pogodila.

Andres Inijesta jesenas je potpisao doživotni ugovor sa Barselonom, ali postoje velike šanse da će se na kraju sezone rastati sa klubom čiji je prvotimac već 15 godina.

Prema nezvaničnim informacijama, kineski klubovi nude mu platu od oko 35 miliona evra po sezoni, a Barsa mu neće praviti probleme, posebno što je u januarskom prelaznom roku dovela adekvatnu zamjenu, Filipea Kutinja iz Liverpula.

To bi značilo da je sjajni "vezista", koji je Ligu šampiona osvojio četiri puta, u utorak protiv Rome odigrao posljednju, 130. utakmicu u tom takmičenju.

"To je realna mogućnost i zato me eliminacija još više boli. Niko nije ovo očekivao poslije vođstva koje smo imali, ali kada napraviš mnogo grešaka i ne adaptiraš se na utakmicu, može i to da se desi", rekao je Inijesta.

Barsa je iz prvog meča na "Nou Kampu" donijela prednost od 4:1, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u polufinale, jer je Roma pogocima Džeka, De Rosija i Manolasa trijumfovala rezultatom 3:0.

"Razočaranje je ogromno. Imali smo sjajnu sezonu, uz mnogo nade u osvajanje Lige šampiona, ali sada je to gotovo", dodao je Andres Inijesta.

Kataloncima je ostalo da dovrše posao u Primeri, gdje su ubjedljivo prvi na tabeli, a sljedeće nedelje na programu je finale Kupa kralja protiv Sevilje.

"Žao mi je navijača, za njih je ovo veliko razočaranje, ali sada moramo da se fokusiramo na takmičenja koja su nam ostala. Moramo da gledamo naprijed", izjavio je trener Ernesto Valverde.

On je konstatovao da je rano postignuti prvi gol dao krila Romi, koja je pokazala spremnost da rizikuje, dok se njegova ekipa nije adaptirala na protivnikov presing i nije uspela da uspostavi sopstvenu igru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC