• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ ponizio Monako za titulu, Nejmar nije došao

Autor mondo.rs

Četvrti put ove sezone Pari sen Žermen nadigrao Monako i skinuo ih sa trona. Nejmar nije došao na "Park prinčeva" da gleda kako njegov klub postaje šampion!?

Pari sen Žermen je ponovo šampion Francuske!

Bogati tim iz Pariza osvojio je titulu prvaka na pet kola do kraja takmičenja pošto je večeras pred svojim navijačima PONIZIO prošlogodišnjeg šampiona Monako - 7:1 (4:1).

To je sedma titula za PSŽ, klub koji je osnovan 1970. godine, a peta od promene vlasnika, odnosno "upliva novca" Nasera Al-Khelaifija. U međuvremenu, šampioni Francuske bili su upravo Monako i Monpelje

Četvrtu pobedu nad "kneževima" ove sezone već u prvih pola sata susreta doneli su Kavani, Di Marija i mladi Lo Selso sa dva gola, da bi Roni Lopeš iskoristio blagi pad u igri za smanjenje rezultata. Ipak, u nastavku susreta u strelce kod domaćina upisali su se i Anhel di Marija i Julijan Draksler, dok je Radamel Falkao postigao i autogol.

PSŽ od drugoplasiranog Monaka ima sada 17 bodova više i na pet kola do kraja i matematički su postali prvaci uz dominantnih 28 poena, tri remija i dva poraza uz gol-razliku 103:23.

Ono što je zanimljivo jeste da Nejmar, najskuplji fudbaler u istoriji fudbala koga je PSŽ letos platio 222 miliona evra Barseloni, i koji se oporavlja od povrede, nije čak ni došao na "Park prinčeva" na kome se večeras slavila titula.



Navodno, Nejmar će se trenizima vratiti već krajem meseca, a čak postoji šansa i da odigra neki meč za Pari sen Žermen pre završetka sezone.

Ovo će samo podgrejati priče o njegovom odlasku u Real Madrid...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC