• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Daničić: Sa Borcem na duplu krunu

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Srednji bek crveno-plavih Goran Daničić srećan jer će još najmanje godinu dana ostati u Banjaluci.

 Goran Daničić - Sa RK Borac na duplu krunu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

RK Borac m:tel uspio je da zadrži u svojim redovima povremenog reprezentativca BiH i jednog od najboljih igrača prošle sezone , Gorana Daničića.

Srednji beh crveno-plavih bio je blizu odlaska, nakon ponude jednog austrijskog prvoligaša, međutim, produžio je ugovor sa Borcem i ostaće u Banjaluci još najmanje godinu dana.

"Imao sam priliku da idem vani, ali to se nije realizovalo, a imao sam dogovor sa Borcem da ćemo razgovarati. Na obostrano zadovoljstvo produžio sam ugovor na godinu dana, ja sam zadovoljan, zadovoljni su oni i nadam se uspješnoj sezoni“, rekao je Daničić za MONDO.

On je najavio borbu za najvažnije trofeje u narednoj sezoni.

"Prioritet će nam biti osvajanje prvenstva i Kupa, možda nam se posreći pa da bude i dupla kruna. Prošle godine imali smo peh, jer nam je bilo povrijeđeno šest ili sedam igrača pa nismo imali snage za završnicu u kojoj se možda i odlučilo pitanje šampiona. Na početku druge polusezone izgubili smo tu trku, pa smo se fokusirali na osvajanje Kupa BiH i to smo i uspjeli. Nadam se da ćemo bar jedan trofej, ako ne dva. Sve to zavisi od pojačanja, ambicija, ali one su sigurno dupla kruna", istakao je Daničić.

Srednji bek Borca m:tel bio je i na spisku selektora BIH Bilala Šumana, a iako još nije zaigrao u dresu „zmajeva“ nije mnogo nestrpljiv, već poručuje da je budućnost pred njim i da će se uvijek odazvati pozivu.

„U reprezentaciji BiH ima standardna ekipa koja je dugo na okupu. Trebale bi se sklopiti kocke da ja izađem na scenu i da se dokažem. Međutim, uvijek ću se odazvati pozivu. Vrijeme je na mojoj strani, nadam se da će me pozivati i da ću dobiti šansu da odigram neku utakmicu.  Žao mi je što se sve iskomplikovalo u vezi sa baražemn, što smo ispali na onakav način. Ali greške se dešavaju, idu nova prvenstva, nova dokazivanja i moramo da idemo samo naprijed“, poručio je Daničić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC