• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilo je čudno bez njih na "pijaci", Siti troši!

Autor mondo.rs

Mančester siti se sprema za prvi veliki transfer ovog leta...

Navikli smo od Mančester sitija da od dolaska Pepa Gvardiole na klupu veoma rano "završava" transfere i da troši ogroman novac na njih, ali su do početka jula mirovali.

Sudeći prema natpisima iz engleskih medija, to neće biti još dugo...

Kako prenosi britanski "Telegraf" Mančester siti će ove nedelje ozvaničiti dolazak Rijada Mahrezaiz Lestera u transferu vrednom čak 60 miliona funti, a sa "lisicama" je ostalo još samo da utvrde način isplate ovog ogromnog novca.

Mahrez je bio na pragu Sitija još tokom zimskog prelaznog roka, ali je transfer stopiran u poslednji čas zbog čega je Alžirac bio besan na upravu kluba s kojim je bio šampion Engleske.

Siti želi da požuri sa formalnostima oko ovog transfera kako bi se Mahrez priključio ekipi na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama planiranim za drugu polovinu ovog meseca, a ovoga puta valjda neće morati da "stupa u štrajk" zbog stopiranja prelaska.

Od dolaska Gvardiole, ne računajući transfer Mahreza, klub je potrošio 485 miliona funti na dovođenje igrača, a sumnjamo da će se zaustaviti na tome.

Alžirac je imao veoma dobru sezonu u Lester i postigao je 12 golova i zabeležio još 11 asistencija u Premijer ligi, ali nije bio naročito konstantan. Imaće daleko veću konkurenciju u Sitiju, ali Gvardiola smatra da mu je baš takav igrač neophodan za dalje... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC