• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ljut: Ne mogu baš da rade šta hoće

Autor mondo.rs

Srpski teniser smatra da nije zaslužio provokacije dela vimbldonske publike u meču protiv Britanca Edmunda.

Novak Đoković u subotu je posle nesigurnog početka pobedio Kajla Edmunda rezultatom 3:1 i 11. put u karijeri se plasirao u četvrto kolo Vimbldona.

Njihov meč ostaće upamćen i po sarkastičnim poljupcima koje je Novak slao u pravcu Edmundovih navijača, koji su ga na razne načine ometali prilikom serviranja u važnim momentima trećeg seta.

"Postoji nepisana granica posle koje takvo ponašanje postaje nedopustivo. Nisam zaslužio tretman kakav sam dobio od nekih osoba", izjavio je Đoković, koji je posle svojih uspešnih poteza uzvraćao i hvatanjem za uho, u stilu "Da vas sada čujem".

Sve je počelo kada ga je sudija opomenuo zbog pravljenja preduge pauze između poena.

"Reakcija publike na to je bila nepotrebna. Neki su se pravili da kašlju, a neki su zviždali, što TV gledaoci verovatno nisu mogli da čuju. Uzvratio sam onako kako sam smatrao da je fer".

Bio je to Đokovićev treći meč na Vimbldonu protiv domaćeg tenisera, posle poraza od Endija Mareja u finalu 2013. i pobede nad Džejmijem Vordom 2016. godine.

"U meču protiv Endija publika je bila korektna. Naravno da su podržavali svog igrača. Ali, ovog puta je bilo onih koji nisu želeli da prestanu da ometaju i provociraju. To je nešto što donekle mogu da tolerišem, ali onda ću pokazati da sam i ja tu i da ne mogu baš da rade šta hoće".

Nedelja je na Vimbldonu dan odmora, a Novak će se za mesto u četvrtfinalu u ponedeljak boriti sa Rusom Karenom Hačanovim.

Parovi: Federer (1. nosilac) - Manarino (22), Anderson (8) - Monfis, Raonić (13) - Mekdonald, Izner (9) - Cicipas (31), Đoković (12) - Hačanov, Nišikori (24) - Gulbis, Del Potro (5) - Simon, Nadal (2) - Veseli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC