Borac: Stipendijski ugovori za četvoricu fudbalera

Autor:

FK Borac potpisao je stipendijske ugovore sa četvoricom mladih fudbalera.

0
A- A A+

  Jednogodišnje ugovore su potpisali kadet Vaso Vuković, inače 2002. godište, napadač, izdanak Borčeve omladinske škole i on će dobiti dobiti šansu u prvom timu i zajedno sa Stefanom Trivanom (napadač, 1997), Bojanom Batarom (štoper, 1998) i Ljubišom Reljićem (vezni igrač, 1999).

"Vuković je ljevak, dobro se snalazi pred protivničkim golom, procjena svih u klubu je da bi on, u perspektivi mogao biti Borčev top projekat na poziciji napadača. Stefan Trivan je takođe špic igrač. Sin je nekada poznatog napadača Filipa Trivana, koji je početkom devedesetih imao gotovo potpisan ugovor sa Crvenom zvezdom (tada prvakom Evrope), ali je zbog poznatih dešavanja na ovim prostorima odustao od istog. Ukoliko je bar malo „povukao“ na oca, Borac će itekako imati koristi od njega", saopšteno je FK Borac.

Navodi se da je Bojan Batar je defanzivac koji ima određeno iskustvo igranja i u novosadskoj Vojvodini, a procjena ljudi u klubu i trenera Vojvodića je da ovaj momak zaslužuje šansu. Ljubiša Reljić, fudbalom je počeo da se bavi sa svega pet godina u Novom Sadu. Bio je član mlađih kategorija novosadske Vojvodine i Tekstilca iz Dervente. Iako je na početku igrao u defanzivnoj liniji, danas je bliži golu protivnika zahvaljujući svojim ofanzivnim karakteristikama.

Tagovi:

Ostale vijesti