Đuričić: Remi je najpravedniji ishod

Autor:

"Imali smo neke šanse da možda stignemo i do sva tri boda, ali smo isto tako mogli i da izgubimo. Kada se sve sabere mislim da je remi najpravedniji ishod", rekao je trener Zvijezde 09.

Zvijezda iz Etno sela Stanišić je u debitantskom nastupu u Premijer ligi BiH osvojila jedan bod na gostovanju u Doboj-Kaknju.

Aktuelni šampion Republike Srpske je protiv znatno iskusnije ekipe Mladosti imala podređenu ulogu u većem dijelu susreta, ali je sjajnom organizacijom u odbrani uspio da sačuva svoju mrežu i ostane neporažen.

Šef struke Milan Đuričić smatra da je njegov tim zasluženo stigao do remija i očekuje da ovo bude podstrek igračima za narednu utakmicu.

"Meč je odigran po veoma teškom vremenu, ali je bio pun intenziteta, sa dosta trčanja. Imali smo neke šanse da možda stignemo i do sva tri boda, ali smo isto tako mogli i da izgubimo. Kada se sve sabere mislim da je remi najpravedniji ishod. Zadovoljni smo bodom u debitantskom nastupu u premijerligaškom društvu, a vjerujem da će ovaj rezultat ekipi donijeti samopouzdanje pred naredne utakmice, kao i da će biti pozivnica publici da dođe narednog vikenda u Ugljevik, gdje ćemo ugostiti tuzlansku Slobodu. Današnja partija je pokazatelj da nam forma ide uzlaznom linijom, a vjerujem da ćemo nastaviti u tom pravcu", rekao je Đuričić.

Ostale vijesti