• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta očekuje Odović od Željezničara na Kipru?

Autor mondo.ba

"To je i za mene enigma", rekao je novi trener Milomir Odović nakon što je na klupi plavih sa "Grbavice" naslijedio Slobodana Krčmarevića i vodiće Želju u revanšu u Limasolu.

 Milomir Odović pred Apolon - Željezničar Izvor: MONDO/Samir Cacan

Željezničar u četvrtak igra revanš protiv Apolona na Kipru, a plave će s klupe predvoditi Milomor Odović, povratnik u sarajevski klub, kojem je ovo treći put da preuzima tim sa "Grbavice".

U prvom susretu, ekipa predvođena strategom iz Srbije Slobodanom Krčmarovićem je poražena rezultatom 1:2 od Kiprana, što je uz poraz od Čelika na "Bilinom polju" (1:0) i "kumovalo" njegovom odlasku.

Krčmarevićev nasljednik će u ovom trenutku pokušati da izvadi "kestenje iz vatre", a na pitanje kakvog Želju sutra možemo da očekujemo, Odović je dao interesantan odgovor:

"To je i za mene enigma. Ništa se u par treninga ne može uraditi, ali očekujem da budemo borbeni i kompaktni, da više sarađujemo, pa ćemo onda vidjeti. Apolon je iskusan i kvalitetan sa mnogo stranaca iz respektabilnih fusdbalskih zemalja. Moraćemo jako kvalitetno da igramo u revanšu i nadam se da ćemo to i učiniti", rekao je novi-stari trener Želje.

Odović je u trenerskoj karijeri sjedio još na klupama Olimpika, Čelika, kakanjskog Rudara, Zvijezde iz Gradačca, GOŠK-a iz Gabele, Veleža, Slavije iz Istočnog Sarajeva i Borca iz Banjaluke. Posljednji angažman imao je kao trener B tima Željezničara.

...
Izvor: Youtube/ 1921.tv

Susret između Apolona i Želje igra se u četvrtak u Limasolu s početkom u 19 časova, a direktan prenos je na Sport klubu.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC