• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino "odahnuo", Totenhem prekinuo loš niz

Autor mondo.rs

Mučili su se ponovo Spursi, ali su ipak uspeli da potvrde tri boda.

Tri poraza zaredom, pa konačno pobeda Totenhema!

"Pevci" su na gostovanju Brajtonu, oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača, prekinuli crnu seriju i upisali prvu pobedu u septembru protiv Brajtona - 2:1 (1:0).

Do vođstva su došli u 42. minutu posle penala koji je u gol pretvorio Hari Kejn, a nakon što je Glen Marej igrao rukom u sopstvenom šesnaestercu. Bio je to "mlak" slobodan udarac dosuđen za Totenhem iz koga je Kiran Tripije "tukao", a napadač Brajtona ispružio ruku ka lopti...

Sudija Kavanag nije imao dilemu i pokazao je na "belu tačku", a sigurno je sa kreča šutirao Hari Kejn za svoj treći gol ove sezone u Premijer ligi.

Usledili su siloviti napadi Brajtona i velika šansa za Antonija Nokera, nedugo posle poništenog gola za njegov tim, ali je odbranio treći golman Paulo Gazaniga.

Maurisio Poketino je potom pogodio izmenu i ponovo je Erik Lamela bio u centru pažnje. Argentinac koji se prošle sezone mučio s povredama, postigao je drugi gol zaredom nakon dobrog prodora Danija Rouza i asistencije u 77. minutu.

Do kraja meča domaćin je uspeo da ublaži poraz golom upravo Nokera u 91. minutu nakon fantastične odbrane Metjua Rajana na drugoj strani, ali nije ostalo dovoljno vremena za više.

U prvom meču dana Fulam i Votford su "podelili plen" nakon pogotka Aleksandra Mitrovića, dok su u standardnom terminu od 16.00 pobede upisali Liverpul i Siti, dok je Junajted kiksnuo. Sve današnje strelce, rezultate i aktuelnu tabelu - pogledajte OVDE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC