Policajac uhapšen zbog ubistva Irene Predojević

Autor:

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su Gorana Jeličića, osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević (28) iz Kozarske Dubice 2005. godine.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Riječ je o policijskom službeniku PS Kozarska Dubica, a akcija je sprovedena u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Prijedoru, javlja Srpskacafe.

Irena Predojević je ubijena u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se iz noćnog izlaska vraćala kući. Porodica je ujutro prijavila nestanak, a tijelo je sutradan pronađeno na divljoj deponiji smeća u selu Božići. Obdukcijom je utvrđeno da je ubica zadavio, a leđa je polio benzinom i zapalio kako bi prikirio tragove.

Te kobne noći Irena je sa prijateljica bila u nekoliko kafića, a posljednji put je viđena na raskrsnici kod benzinske pumpe “Došlić”, gdje je obično prelazila ulicu na putu do naselja Petra Pecije, gdje je živjela. Tokom 13-godišnje istrage policija je ispitala na desetine osumnjičenih, a nekoliko njih je takođe dovođeno u vezu sa ovim zločinom, što nikada nije dokazano.

Ostale vijesti