Reper ipak nije izvršio samoubistvo

Autor:

Iako su mnogi sumnjali da se reper ubio, nalazi s autopsije su ipak pokazali da je bilo u pitanju slučajno predoziranje.

Reper ipak nije izvršio samoubistvo Foto: Guliver/Getty/Scott Dudelson

Mek Miler, pravo ime Malkom Džejms Mekormik (26) pronađen je mrtav u svom domu 7. septembra, a uprkos tome što su mnogi mislili da se ubio mešavinom lekova, nalazi autopsije su sada otkrili da je ipak bilo u pitanju slučajno predoziranje od mešavine kokaina, fentanila i alkohola.

Mek je postao poznat nakon objavljivanja svog debi album 2011. godine. Početkom ove godine, objavio je album "Swimming", a u planu je bila i turneja.

Reper je bio u vezi sa popularnom pevačicom Arijanom Grande, od koje se rastao početkom godine. Bili su u vezi šest godina. Zajedno su nastupili 2017. godine, u slavu žrtava koje su poginule na Arijaninom koncertu u Mančesteru.

Nakon raskida, pevačica je govorila o njihovom odnosu, opisavši ga kao toksičan. Mek je posle njihovog raskida i uhapšen, jer u pijanom stanju napravio saobraćajnu nezgodu i pobegao. Njegovi fanovi su krivili pevačicu za to hapšenje, jer se on u patnji odao porocima.

Arijana je u međuvremenu raskinula veridbu sa novim dečkom Pitom Dejvidsonom, a pre nekoliko dana objavila i pesmu za sve bivše momke pod nazivom "Thank U, Next", gde je istakla da je naučila važne lekcije iz prethodnih odnosa.

"Mislila sam da ću završiti sa Šonom, ali nismo bili skladni. Napisala sam neke pesmo o Rikiju, sada ih slušam i smejem se. Zamalo sam se i udala, i na Pitu sam mnogo zahvalna. Volela bih da mogu da kažem 'hvala ti' Malkolmu, jer je bio anđeo. Jedan me je naučio ljubavi, jedan strpljenju, a jedan me je naučio bolu", peva Arijana.

Ostale vijesti