• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojevićev savet "Recku": Vodi računa šta pričaš

Autor mondo.rs

"Fudbal je jedna vrlo lepa stvar, možda i najlepša koju imamo, i treba da vodimo računa malo šta pričamo", istakao je trener Crvene zvezde govoreći o kazni za kolegu sa klupe Dinamo Vranja.

 Vladan Milojević Dragan Antić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije da suspenduje trenera Dinama iz Vranja, Dragana Antića "Recka" na 15 meseci, jedna je od najstrožih ikada u domaćem fudbalu.

Posle utakmice sa Dinamom, svoje mišljenje o tome izneo je trener Crvene zvezde, Vladan Milojević.

"Gospodin Dragan Antić je kažnjen, mislim da je 'usijane glave' rekao to što jeste i verujem da baš i ne misli tako. Treba da se bavimo fudbalom i dešavanjima na terenu, da gledamo svoje igrače i da budemo malo pažljiviji. Fudbal je jedna vrlo lepa stvar, možda i najlepša koju imamo, i treba da vodimo računa malo šta pričamo", istakao je trener crveno-belih.

Šef stručnog štaba Vranjanaca suspendovan je zbog kritičkih izjava na račun sudija, ali i povlačenja ekipe sa terena u Surdulici, protiv Radnika.

Upravo je stadion Radnika "druga kuća" fudbalerima Dinama, jer u Surdulici dočekuju superligaške rivale, dok su nedavno u Kupu Srbije ugostili Crvenu zvezdu u svom Vranju. I na to se osvrnuo Vladan Milojević tokom konferencije za medije posle pobede 3:0 u 16. kolu Superlige.


"Čestitam i Dinamu na partiji, ovo nam je za kratko vreme drugo gostovanje, a Zvezda ima mnogo navijača i drago nam je kada gostujemo u Surdulici i Vranju. Dinamo je novajlija i jako mu je teško da igra van Vranja, u suštini kao gost i kada je domaćin. Videlo se u Kupu koliko im znače navijači. Mislim da bi mogla da se malo 'spusti lopta' i da se nađe neko rešenje da Dinamo igra u svom gradu".

Što se tiče same utakmice i 15. pobede njegovog tima u 16 kola (uz jedan remi), trener crveno-belih je rekao:

"Mislim da smo zasluženo pobedili, želeli smo da ovaj deo pred preko potrebnu pauzu završimo na najbolji mogući način. Imali smo određenih kadrovskih problema, momci koji su bili na terenu su jako dobro odigrali i zbog toga sam srećan i zadovoljan. Iako imamo igrače koji nemaju dosta utakmica u nogama, svaki trenutak znaju da iskoriste".

U domaćem šampionatu sledi pauza zbog termina reprezentacije, ali će Zvezdini fudbaleri ponovo morati nešto ranije na teren, jer ih u sredu (21. novembra) od 15 časova na stadionu Rajko Mitić očekuje utakmica osmine finala Kupa Srbije protiv TSC Bačke Topole.

GOLOVI SA UTAKMICE U SURDULICI:

Nikola Stojiljković 1:0, 29. minut:


Srđan Babić 2:0, 48. minut:


Veljko Simić 3:0, 56. minut:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC