• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši kapiten Krupe bi da bude ZMAJ, a ne ORAO!

Autor mondo.rs

Aleksandar Vukotić dobio papire Bosne i Hercegovine i izrazio želju da poslije nastupa za mladu reprezentaciju Srbije igra za najjači tim "zmajeva".

 Aleksandar Vukotić reprezentacija BiH prije Srbije Izvor: MN PRESS

Aleksandar Vukotić, dvadesettrogodišnji Kraljevčanin, koji u Srbiji nije ostavio dublji trag igrajući za Slogu i Dolinu iz Padine, ali je i pored toga zabilježio po nastup za "orliće" i to selekcije U-17 i U-23 (ovog oktobra), izrazio je želju da u budućnosti nosi dres Bosne i Hercegovine.

Nekadašanji član Krupe i sadašnji belgijskog Beverena dobio je državljanstvo BiH i odmah napomenuo da bi volio da pojača odbranu "zmajeva".

Najblistavije trenutke u karijeri Vukotić je doživio igrajući za Krupu, koju je prošle sezone kao kapiten vodio do finala Kupa BiH. Takođe, Kraljevčanin je dvije godine uzastopno biran u idealan tim Premijer lige.

"Proces oko dobijanja bh. papira trajao je zaista dugo. Zahvaljujući ljudima u Krupi, a najviše sekretaru Siniši Račiću dobio sam državljanstvo Bosne i Hercegovine", rekao je Vukotić za "Sportske.ba"

Mladi fudbaler izrazio je zadovoljstvo zbog novog državljanstva i prilike koja mu se ukazala da igra za BiH.

"Naravno da sam srećan zbog toga, u BiH sam proveo tri prelijepe godine. Nadam se i iskreno bio bih srećan da uskoro zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Moje je da igram najbolje što mogu, dajem sve od sebe za Beveren, a na selektoru je hoće li me pozvati", podvukao je fudbaler Beverena.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC