• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarmantni Zverev: Novače, dopustio si mi da pobedim!

Autor mondo.rs

Novak i Aleksandar oduševili publiku izjavama "van šablona" nakon iscrpljujućeg finala završnog mastersa u Londonu. Nemački teniser ukazao veliko poštovanje srpskom asu uz reči zahvalnosti.

U subotu je bio na ivici suza zbog toga što mu je "isprovocirana" publika zviždala nakon što je pobedio Rodžera Federera, dok je u nedelju u finalu posle trijumfa nad Novakom Đokovićem skoro zaplakao - zbog radosti!

Osvojio je desetu titulu u karijeri, svakako najvažniju do sada, i ušao u "uži krug" tenisera koji su osvajali završni masters - nezvanično peti grend slem u sezoni.

Novak Đoković, koji ga je bez ikakvih problema pobedio u grupnoj fazi, bio je neprepoznatljiv u borbi za trofej (4:6, 3:6), da bi nakon poraza čestitao svom suparniku i poželeo mu sve najbolje u budućnosti uz poruku zahvalnosti publici.

"Definitivno si igrao bolje danas nego u grupi, zaslužio si pobedu. Mlad si i imaš već sjajnu karijeru, želim ti sve najbolje u budućnosti. Kada već pričam o mladosti, nadam se da ćemo se i mi još družiti u godinama koje dolaze. Da bi se to desilo, moram da se zahvalim mom timu na sjajnoj godini, danas nije bio sjajan dan, ali njihova je zasluga ovde gde sam danas", kazao je povratnik na "presto" ATP Liste koji je 2018. završio kao prvi reket sveta.

U dobrom raspoloženju nastavio je i Zverev koji je u nekoliko navrata nasmejao publiku, koja je bila protiv njega samo 24 sata ranije, ali i samog Đokovića.

"Ne mogu da opišem kako se osećam! Ovo je definitivno najveća titula moje karijere. Svaka čast Novaku na sjajnoj nedelji, ali i neverovatnoj drugoj polovini godini, jedva da si gubio, ali eto izgubio si od mene danas!", kazao je šarmantni Aleksandar Zverev uz široki osmeh na licu i nastavio da hvali Novaka koji mu je očigledno veliki uzor.


"Svi znaju koliko si dobar igrač i osoba, ne samo kada pričamo o tenisu, a nećemo baš sve otkrivati o životnim stvarima o kojima smo razgovarali...Ti si zaista tu da podeliš sa mnom sve, eto dozvolio si mi da ja jednom pobedim ove nedelje, da osvojim trofej!".

Posebno je pohvalio Novakov tim, nazvavši ga "jednim od najboljih ikada", dok su organizatori "prekinuli" njegov govor i već krenuli s dodeljivanjem šampanjca i pehara.

"Hvala za šampanjac, nisam hteo odmah da se napijem, ali hvala!", kazao je Zverev koji se potom zahvalio svom ocu, treneru Ivanu Lendlu, navijačima i svima onima koji su učestvovali u organizaciji ovog događaja

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC