• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neko je Matić, a neko Pogba...

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo je bivši. Znao je to Pol Pogba danas, baš kao što je pretpostavljao i Nemanja Matić u nedjelju na "Enfildu". Ali, nije svako reagovao isto...

Da sukob između Žozea Murinja i Pola Pogbe postoji - nije bilo teško uočiti. Uostalom, njih dvojica to nisu ni krila.

Bilo je samo pitanje kako će se završiti tihi rat između jednog od najtrofejnijih trenera svih vremena i svojevremeno najskuplje plaćenog fudbalera svih vremena, odnosno koliku će (od)štetu na kraju platiti Mančester junajted.

Kako to uglavnom biva u modernom fudbalu, naročito kada nema rezultata, u daleko povoljnijoj poziciji nalazio se Pogba, koji danas svjesno ili nesvjesno nije "oćutao" vijest o otkazu koji su vlasnici uručili njegovom dojučerašnjem šefu.

Nedugo nakon što se "breaking" sa "Old traforda" raširio planetom, igrač kog je upravo Murinjo vratio u Englesku za sumu od 110 miliona evra okačio je OVU fotku na društvene mreže i, malo je reći, izazvao cunami komentara i burnih reakcija.

Pogba je poslije nekoliko minuta obrisao sliku, ali sa svog profila, jer je ona uveliko postala viralni hit. Iako je fudbaler to možda i želio, većina je namršteni pogled i skriveni osmeh zadovoljstva shvatila kao "pozdrav" otpuštenom Portugalcu... Utisku da se radi o likovanju samo je doprinio komentar u kom je Pogba od pratilaca tražio čak da dopišu lični komentar na sliku.

Ipak, kako bi sve ličilo na klasičnu "promo" aktivnost na društvenim mrežama, fudbaler je "menšnovao" zvanični Twitter profil Junajteda i oficijelnog sponzora, pa je moguće da su upravo oni tražili da fotka bude uklonjena uvidjevši kakve su bile reakcije navijača.



U Engleskoj se samo čekalo da vlasnici kluba objave odluku o kojoj se spekuliše praktično od ljetos. Navodno, Glejzeri su u dogovoru sa potpredsjednikom Edom Vudvardom namjeravali Portugalcu da daju "fore" do kraja januara da preokrene stvari u svoju korist, možda i zbog "masnog" obeštećenja koje su pristali da mu isplate u slučaju otkaza, ali je nastup Mančester junajteda u nedjelju na "Enfildu" doveo do hitnog raskida saradnje.

Vjerovatno i sam svjestan da će ispratiti Murinja ove sedmice, baš kao u decembru 2015. tokom zajedničkih dana na "Stamford bridžu", naš reprezentativac Nemanja Matić stao je pred novinare poslije poraza 3:1 od Liverpula i odbio razgovor o odgovornosti menadžera za novu "igru bez igre" i još jedan poraz od rivala iz vrha tabele.

Matić, koji je i sam bio žrtva Murinjovih nekonvencionalnih metoda rada pod pritiskom, rekao je tada da odgovornost za igre i rezultate Mančester junajteda ove sezone snose fudbaleri.

"Tu naročito mislim na nas starije", naglasio je Matić, bez obzira što je vjerovatno mogao da pretpostavi (ili bar osjeti) da je možda i posljednji put igrao za Žozea Murinja.

Neko je Nemanja, neko Pol...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC