• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern hoće Jovića i Rebića: "Nemate te pare"

Autor mondo.rs

"Znam kojeg od njih dvojice bih zadržao", poručuje gazda Frankfurta.

Bajern iz Minhena je odlučio da potroši ogroman novac na renoviranje tima koji je već predugo na okupu, "gaze" ga godine, ne odgovara novim tendencijama u fudbalu...

Iz tog razloga su, navodno, rešili da aktiviraju otkupnu klauzulu francuskog štopera Lukasa Ernandeza i da ga u rekordnom transferu za jednog defanzivca (80 miliona evra) dovedu u januaru, dok će se tokom idućeg leta "renovirati" vezni red i napad.

Niko Kovač ima nekoliko želja, a među njima su i njegovi bivši fudbaleri iz Frankfurta - Ante Rebić i Luka Jović - za koje Ajntraht za sada "ne sluša ponude".

Hrvat je i posle Mundijala, na kom je blistao u dresu "vatrenih", bio velika želja Kovača, međutim sa tim se nisu naročito slagali sportski direktor Hasan Salihamidžić i predsednik Uli Henes, ali su očigledno u međuvremenu "promenili ploču".

Uz Rebića im je postao interesantan i Luka Jović, prvi strelac Bundesa sa 12 golova, s tim da je on još uvek član Benfike pošto ga Frankfurt još nije otkupio...

MARKO PANTELIĆ ZA MONDO: LUKA, PUSTI BAJERN...

To će sigurno uslediti pošto je u pitanju klauzula od osam do deset miliona evra.

"Jović i Rebić? Ne znam da li Bajern ima toliko novca da ih kupi obojicu. Ako ipak pošalju ponudu, definitivno znam kojeg od njih dvojice bih zadržao", rekao je predsednik kluba Piter Fišer i dodao:

Izvor: MN PRESS


"Sećam se kad su skauti Unterhašinga dolazili na mečeve, a danas su tu skauti Mančester junajteda, Reala, Juventusa, Liverpula i Bajerna. Ne, ne želi samo Bajern naše fudbalere, mnogo je zainteresovanih, ali smo mi opušteno i ne želimo ništa na silu".

"SRPSKI FRANKFURT" NEMOĆAN PRED BAJERNOM

Za sada se ne pominje ni okvirna cifra koju bi Ajntraht tražio za pomenute fudbalere, ali s obzirom da se bore za ulazak u Ligu šampiona, bilo bi neočekivano da prodaja usledi ove zime.

Na leto, već je sasvim realno...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC