• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Starčevića

Autori mondo.ba Autori Fena

Nakon deset dana napornog rada, fudbaleri Tuzla sitija dobili dan odmora.

Poslije današnjeg treninga po velikoj hladnoći, šef stručnog štaba Tuzla sitija Slobodan Starčević dao je igračima dan odmora, tako da sutra neće biti treninga, a rad se nastavlja u ponedjeljak.

I Starčević je iskoristio kratku pauzu za posjetu porodici i da se "spakuje“ za drugi dio priprema u Međugorju, gdje ekipa iz Simin Hana odlazi u srijedu.

"Tamo ćemo odigrati dvije kontrolne utakmice. Najprije 26. januara protiv hrvatskog trećeligaša Dubrave, a tri dana poslije sa Željezničarom. Od 1. februara smo u Ulcinju, gdje smo dogovorili utakmice s Mornarom iz Bara i Radnikom iz Bijeljine. Imaćemo još dva termina za utakmice tako da tražimo adekvatne protivnike", kazao je Starčević za Fenu.

Pripreme se za sada odvijaju prema planu. Raspoploženje je donekle pokvarila povreda na treningu mladog napadača Ajdina Nukića, igrača koji je u svim Starčevićevim kombinacijama za proljetni dio prvenstva.

Prema informacijama iz kluba, Nukić bi zbog povrede mogao pauzirati mjesec i po.

"Nadam se da će se Nukić brzo oporaviti. U jesenjem dijelu prvenstva bio je pravo osvježenje. Kada obavi detaljne preglede, znaćemo koliko će biti van terena", rekao je Starčević.

Tuzla siti će "generalku“ pred nastavak prvenstva odigrati 16. januara protiv tuzlanske Slobode, dok će u 20. kolu Premijer lige BiH na Tušnju dočekati ekipu Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC