• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karabatić : Mislio sam da ću biti TV komentator

Autor mondo.ba

Prije tri mjeseca niko nije mogao da zamisli da će Nikolu Karabatića gledati na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj. Pa ni on sam.

 Nikola Karabatić : Mislio sam da ću  biti TV komentator Izvor: MN PRESS

“Upravo mi je završena operacija stopala. Sve je prošlo  u najboljem redu, a bez rukometa ću biti od četiri do šest mjeseci”, napisao je Nikola Karabatić 19. oktobra prošle godine  na svom tviter nalogu i postavio fotografiju iz bolnice.

Tačno tri mjeseca kasnije, u subotu 19. januara, sa svojim saigračima u reprezentaciji Francuske na parketu Lankses Arene u Kelnu proslavio je pobjedu nad Španijom na startu druge faze Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

Bio je to njegov drugi meč poslije oporavka od operacije stopala, iako mu niko nije davao ni najmanju šansu da će zaigrati na Svjetskom prvenstvu, pa ni on sam.

“Prije dva mjeseca mislio sam da ću ovo prvenstvo pratiti kao TV komentator, ali evo me ovdje. Svakog dana sa svojim timom fizioterapeuta radio sam po četiri sata, kako bih bio spreman”, rekao je Nikola Karabatić poslije utakmice sa Španijom.

Iako je na posljednje dvije utakmice, protiv Rusije i Španije,  postigao samo jedan pogodak i još uvijek nije u najboljoj formi, njegov povratak mnogo znači sa selekciju Francuske, koja želi da odbrani svjetski tron.

“Za mene je velika stvar što sam na ovom Svjetskom prvenstvu, jer su mi poslije operacije rekli da neću moći da igram. Radio sam zaista mnogo. Motivisale su me poruke fanova koje sam dobijao.Svi su me podržavali i bili tužni zbog svega što se dešavalo. Čitao sam i te komentare u kojima se spominjalo da me neće biti na Svjetskom prvenstvu i to mi je bio dodatni motiv da radim i da se oporavim od povrede”, rekao je jedan od najboljih rukometaša svijeta u istoriji.

Sljedeću utakmicu Francuska igra večeras protiv Islanda, a potom će u srijedu u posljednjem kolu druge faze igrati protiv velikog rivala, selekcije Hrvatske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC