• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od prve plate u Mančester junajtedu kupio - autobus!

Autor mondo.rs

Sjajan gest mladog Portugalaca.

Ima onih koji "polete" čim zarade neki veći novac, a ima i onih koji "ostanu na zemlji" i trude se da ih bogatstvo ne promeni.

Mnogim mladim fudbalerima koji spadaju u prvu grupu, nažalost, karijere su zbog toga krenule u kontra smeru i nisu uspeli da ostvare potencija. Iako je tek na početku, čini se da Digo Dalot neće dozvoliti da ga promeni transfer iz Porta u Mančester junajteda, vredan 22.000.000 evra.

Da nije zaboravio odakle potiče, 19-godišnji Portugalac pokazao je sjajnim gestom o kom se piše ovih dana u engleskim i portugalskim medijima.

Naime, Dalot je od svoje prve plate u klubu sa Old Traforda odlučio da kupi autobus za klub u kojem je napravio prve korake na fudbalskom terenu - maleni Fintas iz Brage.

"Razgovarali smo preko Skajpa dok se vozio u autobusu Mančester junajteda na utakmicu. Rekao nam je da izađemo napolje, a tamo nas je čekao autobus. Bili smo u šoku! Sve je organizovao u tajnosti, odvojivši deo svoje prve plate u Engleskoj za ovo iznenađenje", ispričao je jedan od čelnika Fintasa, Luis Travašos, za portugalsku "A Bolu".

"Za nas - klub sa velikim finansijskim problemima, a malim resursima - ovakav gest je fantastičan", dodao je.

Dalot u Junajtedu nedeljno zarađuje oko 57.000 evra. Mladi desni bek je ove sezone imao problem sa povredom pa je odigrao tek 11 utakmica za prvi tim, ali na Old Trafordu veruju da će u budućnosti postati značajan za njihov tim.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Mladi, veliki čovjek, bravo!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC