• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirković posle novog poraza predložio - šok terapiju!

Autor mondo.rs

Svestan svih problema koji pritiskaju klub, trener Partizana rekao posle poraza od Voždovca da mora da pronađe "šok terapiju", jer je to jedini način izlaska iz krize. Izraz "šok terapija" uglavnom se u sportu koristio za smenu trenera.

 Mirković posle novog poraza predložio - šok terapiju! Izvor: MN PRESS

Poraz od Radničkog u Humskoj, pa isti epilog u duelu sa Voždovce "na krovu".

Dva puta po 0:1 bilo je dovoljno da borba Partizana za drugo, a možda čak i prvo mesto spadne u jurnjavu sa Čukaričkim za treću poziciju pred plej-of Superloge.

Malo ko se tome nadao u Humskoj kada su nakon prve dve utakmice prolećnog dela šampiona ostvarene dve pobede. Čak su se i osmesi počeli vraćati na tmurna lica partizanovaca. Ali, za samo nekoliko dana svima je jasno da se kriza vratila i da je produbljena.

"Nešto mora da se menja", svestan je toga i trener Partizana Zoran "Bata" Mirkovović.

Prozborio je šef stručnog štaba crno-belih i koju o utakmici, u kojoj je njegov tim zasluženo ostao bez bodova.

"Tvrda utakmica, dinamična, ne mogu da kažem da smo zaslužili da izgubimo, ali i ovakve stvari se dešavaju u fudbalu iskusnim igračima", nastavio je Mirković očigledno misleći na kiks Bojana Ostojića, posle kojeg je Dragoljub Srnić postigao jedini gol…

Partizan se, prema rečima Mirkovića, potrošio u prethodne dve utakmice sa Zvezdom i Radničkim.

"Sigurno smo platili ceh utakmicama u poslednjih 15 dana, ali to ne može da bude opravdanje. Moji igrači se bore. Ne ide nas, neće nas. Počeli smo da gubimo utakmice, to su alarmantne stvari, pogotovo što nas u sredu čeka kup duel u Kruševcu. Neke stvari moraju da se menjaju".

Na novinarsku molbu da bude konkretan, Mirković je odgovorio: "Pokušaćemo da sprečimo da se ovo dešava nadalje. Nekakva šok terapija je potrebna".


Partizanu nedostaje kreativni ofanzivni vezni, a toga je svestan i Mirković.

"To je bio cilj posle odlaska Marka Jankovića, želeli smo da se takav igrač dovede, nismo uspeli u prethodnom prelaznom roku, sigurno se razmišlja o tome pred naredni", podvukao je Zoran Mirković.

Dragan Aničić imao je mnogo razloga da bude zadovoljan, a pored pobede nad Partizanom stoji i činjenica da su "zmajevi" dobili četiri od pet utakmica ovog proleća i da se polako otvaranju vrata "plej-ofa".

"Videli ste dopadljivu igru s obe strane. Bili smo disciplinovani svih 90 minuta, pohvalio bih Partizan za korektnu igru, imao je i on prilike, ali ih nije koristio. Naše šanse su bile zrelije. Ovo je velika pobeda, ali to su samo tri boda. Naš cilj je da uđemo u plej-of, kad imamo iste uslove kao protivnik možemo da igramo sa svima", rekao je trener Voždovca.


Na pitanje šta pod tim misli, dodao je:

"Rekao sam da postoje organi koji bi trebalo da pogledaju neke utakmice. Suđenje nikad ne komentarišem, ja sam trener, a možete na terenu da vidite da radimo dobro ili ne. Ne pominjem suđenje. Samo bih voleo da i kod nas bude kao u svetu. Gledali smo pre neki dan revanš Real - Ajaks i videli da nikakav problem nije da Holanđani pobede u Madridu, svi su posle te utakmice bili živi i zdravi. Samo kod nas se pravi atmosfera da je, ako izgubiš, smak sveta. Zašto je nenormalno da mi pobedimo? Trebalo bi da bude normalno da Voždovac pobedi i Partizan i Crvenu zvezdu", rekao je Dragan Aničić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Šok terapija je, obično, smena loših trenera

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC