Dončić htio da bude heroj, Jokić - za pobjedu!

Autor:

Sjajna završnica utakmice između Dalasa i Denvera u kojoj je Luka Dončić, zakucavanjem na šest sekundi do kraja mogao da bude heroj, ali je Nikola na to odgovorio "vinerom". Ludilo u dvorani!

0
A- A A+

Toliko je dobar da mu je neprijatno!

Nikola Jokićje hladan kao špricer pogodio "dvojku" pored Dvajta Pauela uz zvuk sirene za pobjedu Denvera nad Dalasom (100:99), kao da je u pitanju bila trening utakmica, dok je vjerovatno svjestan važnosti pogotka postao tek nakon što su svi saigrači počeli da slave.

Dvorana "Pepsi centar" je ustala na noge i skandirala "MVP" košarkašu koji briljira ove sezone u njihovom dresu, čak iako brojke protiv Dalasa nisu bile toliko visoke.

Postigao je 11 poena, imao 14 skokova i osam asistencija, dok je umalo bio i tragičar utakmice pošto je na samo šest sekundi do kraja Luka Dončić zakucao za vođstvo.

Mladi slovenački košarkaš je prevario Plamlija na fintu, pretrčao na prvom koraku i imao otvoren put ka košu za zakucavanje, da bi promašio dodatno slobodno bacanje i omogućio Denveru da im je dovoljno samo dva poena za pobjedu.

I bilo je! Pogledajte spektakularan finiš utakmice!

Izvor: YouTube/SNTV

Ostale vijesti