• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona cijenama "dere" navijače Junajteda

Autor mondo.rs

Barselona šokirala navijače Mančester junajteda cijenom karata za revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. Engleski klub obećao pomoć svojim navijačima. Istom mjerom uzvratili Kataloncima.

Ako želite uživo da gledate Lionela Mesija i ekipu na Kamp Nou u utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a pritom ste navijač Mančester junajteda, onda treba da platite čak 118 evra za kartu!

Navijači Junajteda preneraženi su ovakvim potezom Barselone, a engleski mediji ističu da je to najskuplja karta za gostovanje u istoriji ovog kluba, ne računajući neko finale Lige šampiona.

Mančester junajted je na svom sajtu obavijestio o ovakvom odlukom španskog giganta, ocijenjujući je nerazumnom i poručujući da je pronuđen da uzvrati istom mjerom.

"Naši navijači koji nas podržavaju i na gostovanjima ponovo su izloženi enormnom povećanju cijene karata. Ponovo smo prinuđeni da povučemo nepopularan potez da i mi po istoj cijeni naplaćujemo karte navijačima Barselone. Ali, pomoći ćemo našim navijačima, jer ćemo im nadoknaditi dio novca - 30 evra svakom", naveo je Junajted.

Mančester junajted je dobio oko 4.100 karata za meč u Barseloni i dobar dio je već rasprodan.



Ovo nije prvi put da se Mančester junajted, odnosno njegovi navijači suočavaju sa enormnim povećanjem cijene karata za gostujuće utakmice u Ligi šampiona. Slično se dogodilo kada je Junajted igrao protiv Valensije i Sevilje, a i tada je klub novčano pomogao svojim navijačima.

Englezi traže od UEFA da interveniše i spriječi razne klubove da povlače ovakve poteze. Junajted nije jedini koji trpi. Navijači minhenskog Bajerna bojkotovali su utakmicu protiv Anderlehta novembra 2017. godine, jer je belgijski klub naprečac značajno podigao cijene karata (100 evra), a i navijači Liverpula žalili su se svojevremeno na portugalski Porto iz istog razloga.

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

  • Juventus

    29.18% (68)

  • Barselona

    24.89% (58)

  • Totenhem

    0.86% (2)

  • Mančester siti

    6.87% (16)

  • Mančester junajted

    11.59% (27)

  • Liverpul

    15.02% (35)

  • Ajaks

    9.87% (23)

  • Porto

    1.72% (4)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC