• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Matić podržao šefa, potpis "do kraja sedmice"

Autor mondo.rs

Čini se da je u Mančester junajtedu sve jasno.

Dvonedeljna, za mnoge preduga, pauza u nacionalnim prvenstvima stavila je klubove nakratko u drugi plan. Poput ostalih koji su završili obaveze sa reprezentacijom, srpski fudbaleri su već od danas (utorak) ponovo na treninzima u svojim "bazama", a Nemanja Matić je zbog povrede propustio mečeve Srbije i proveo pauzu u Junajtedu.

U trening centru "crvenih đavola" u Karingtonu, bilo je radno u prethodnih desetak dana, iako nije bilo takmičarskih utakmica.

Poput stručnog štaba i igrača koji nisu nastupali za reprezentacije, u poslu su u Mančesteru aktivni bili i predstavnici kluba, očigledno odlučni da što pre završe priču oko toga ko će biti menadžer i sljedeće sezone.

Mančester junajted trenutno je peti na tabeli, sa dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala, koji trenutno zauzima najniže mjesto koje sljedeće sezone vodi u Ligu šampiona.

Engleski list "Telegraf" objavio je u utorak da nema dileme oko ostanka Ole Gunar Solskjera, koji je od 19. decembra do sada oživio svlačionicu i spektakularno uveo "crvene đavole" u četvrtfinale Lige šampiona.

"U klubu su spremni da učine Solskjerov status trajnim i to bi mogli da ozvaniče do kraja sedmice", objašnjeno je.

Isti izvor naglašava da je Norvežanina javno podržao i Matić.

"Mislim da je on sjajan menadžer, ali isto tako morate da kažete da i (članovi stručnog štaba) Majk (Filan), Majkl (Kerik) i Kiran (Mekena) rade veoma dobro zajedno. Rade kao tim. Nije tu u pitanju samo Ole. Ima još ljudi iza njega koji nam pomažu i biću srećan ako ostanu. Nadam se da hoće", izjavio je pouzdani srpski vezista.

Prvu utakmicu nakon pauze zbog mečeva reprezentacije Junajted će odigrati u subotu od 16 časova, protiv Votforda kod kuće.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC