• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Čukaričkog grme: Nekorektan tretman u Humskoj

Autor mondo.rs

Pomoćni trener Igor Bondžilić smatra da su "brđani" nezasluženo izgubili. Nekadašnji golman napominje: "Imali smo nekorektan tretman i neravnopravan status".

 Partizan Čukarički 3:2 Iz Čukaričkog grme: Nekorektan tretman u Humskoj Izvor: MN PRESS

Utakmica između Partizana i Čukaričkog, koja je možda odlučivala o trećem mestu na tabeli Superlige od 16 klubova, i koja je pripala "parnom valjku" (3:2), imala je i treće poluvreme.

Iako je na terenu sve delovalo prilično mirno do 71. minuta kada je zbog prigovora isključen trener "brđana" Simo Krunić, na kraju meča došlo je do incidenta u kojem su u žustru raspravu sa sudijom Jovanom Šegrtom ušli fudbaleri i trener Čukaričkog,

O meču i isključenju posle utakmice govoro je Krunićev pomoćnik Igor Bondžulić, koji smatra da je šef stručnog štaba Čukaričkog nezasluženo udaljen od klupe.

"Utakmica je bila lepa za publiku. Primili smo golove iz nekih situacija u kojima smo mi najjači", rekao je Bondžulić novinarima, pred kojima se obratio umesto prvog trenera Krunića. 

"Što se tiče isključenja, mislim da je nezasluženo. Nijednim gestom nije zaslužio da bude isključen, mislim da je sudija pogrešio".


Bondžulić je istakao da njegov tim nije mogao da se nosi sa pritiskom rivala.

"Tokom cele utakmice imali smo nekorektan tretman i neravnopravan status. Možda smo mogli više, ali pod ovakvim pritiskom Partizana nismo mogli da iznesemo utakmicu do kraja kako treba. Zaslužili smo više od poraza", rekao je on.

Bondžulić je istakao i da sudije nisu direktan krivac za neuspeh Čukaričkog i dodao je da kriterijum suđenja nije bio ravnopravan. 

Inače, Partizanu je zbog sudijske greške poništen gol Gorana Zakarića. Linijski sudija smatrao je da se reprezentativac BiH nalazio u ofsajdu, a na snimku se videlo da Zakarić nije bio u nedozvoljenoj poziciji posle dodavanja Saše Ilića. 




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC