• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova akcija Naprijeda: Uz nove majice i dukseve do rekvizita i lopti za omladinsku školu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Zanimljiva modna odjeća sa motivom jednog od najvećih 'bluzera', te motivima našeg naselja i grada", poručuju iz banjalučkog kluba.

 Akcija FK Naprijed: Uz nove majice i dukseve do rekvizita i lopti za omladinsku školu Izvor: Promo/FK Naprijed

Fudbalski klub Naprijed iz Banjaluke je u protekle dvije godine napravio značajne pomake u klubu na mnogim poljima, i zaista je jedan pozitivan primjer kako uz veliki entuzijazam i energiju pojedinaca mogu mnoge stvari da se promijene nabolje. Veoma izazovno vrijeme stavlja u nezavidnu poziciju sva sportska društva i klubove na našim prostorima, tako da su klubovi primorani da sami pokreću inicijative i akcije pozivajući na podršku širu zajednicu, institucije i privredne subjekte.

Ovaj put Naprijed je pokrenuo društveno-odgovorno akciju zajedno sa poznatim brendovima "Avangarda" i "Hajduk" koji su prepoznali želju kluba da se stvore što bolji uslovi za razvoj omladine u gradu Banjaluci.

"U saradnji sa našim prijateljima kluba došli smo na ideju da iz jedne avangardne i urbane priče i ideje pretočimo iste u zanimljivu modnu odjeću sa motivom jednog od najvećih 'bluzera' te motivima našeg naselja i grada", ističu iz Naprijeda.

Omladinska škola kluba je nadaleko poznata i najvažniji je dio kluba iz banjalučkog naselja Obilićevo, a trenutno broji gotovo 250 članova, dječaka različitih uzrasta.

"Naš klub organizuje akciju prodaje navijačkih dukseva i majica sa prepoznatljivim klupskim obilježjima. Sredstva prikupljena od prodaje dukseva i majica biće iskorištena za kupovinu rekvizita za rad naše omladisnke škole. Najmlađi članovi naše omladisnke škole su 2019. godište, a svakodnevno se zajedno sa trenerima i roditeljima trudimo da im obezbijedimo najbolje moguće uslove za trening i fizički razvoj. Zbog toga su nam potrebni novi rekviziti, lopte i oprema koji su neophodni za nesmetan rad omladinske škole. Ovom akcijom pokušavamo da obezbijedimo što veći broj neophodnih rekvizita. Duksevi i majice čijom prodajom pomažemo kupovinu rekvizite mogu se kupiti na stadionu Naprijeda. Kupi i ti majicu i duks Naprijeda i učini trening naše djece boljim", saopštili su iz banjalučkog kluba.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC