• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostojić: Moramo da odbranimo Kup Srbije!

Autor mondo.rs

Prekaljeni štoper Partizana srećan što je doprineo ubedljivoj pobedi nad Čukaričkim, kaže da crno-beli nisu zaboravili da igraju fudbal.

 Bojan-Ostojic-pred-Partizan-Radnicki-Nis-Moramo-da-odbranimo-Kup Izvor: MN PRESS

Iz statusa otpisanog tokom prvog dela sezone, Bojan Ostojić se poslednjih nedelja polako vratio u Partizanovu rotaciju.

Prostor na njegovoj poziciji otvorio se povredom Svetozara Markovića, nakon koje su se kao osnovni štoperski par iskristalisali Mark Valijente i mladi Strahinja Pavlović, a 35-godišnji Ostojić je tu da "uskoči" kada god je potrebno, kao u subotu protiv Čukaričkog, kada je Španac izostao zbog zubobolje.

Sigurnom igrom, Ostojić je doprineo neočekivano ubedljivoj pobedi od 3:0.

"U poslednje vreme smo primali golove u stilu 'bože sačuvaj', gubili utakmice iz jednog šuta. Mnogi su nas otpisivali, čak i ponižavali, ali niko od nas nije preko noći zaboravio da igra fudbal", rekao je Ostojić za "Sportski žurnal".

Crno-beli su u subotu igrali bez prisustva publike, jer im je stadion suspendovan zbog dobro poznatog incidenta u Novom Sadu pretprošle nedelje.

"Igranje pred praznim tribinama nam je prešlo u naviku, jer publika, nažalost, i ovako slabo dolazi. Samo pobedama možemo da povratimo njeno poverenje".

Partizan je u Superligi odavno ispao iz konkurencije za titulu. Ciljevi u preostalih šest kola su da ostane na trećem mestu, ispred Čukaričkog, ali i da ne dozvoli dalji rast bodovnog zaostatka za vodećima (Crvena zvezda 45, Radnički 38, Partizan 30 bodova).

Ono najbolje tim iz Humske 1 ipak treba da pruži u Kupu, gde mu na putu do trofeja stoje isti rivali. Već u sredu (18.00) Partizan dočekuje Nišlije u prvoj polufinalnoj utakmici, željan revanša za nedavnih 0:1 u prvenstvu.

"Nišlije su kvalitetna ekipa, predvođena mojim nekadašnjim saigračem iz Voždovca, Nerminom Haskićem. Moramo da odbranimo Kup", poručio je Ostojić, igrač koji je 2017, kao standardni član startne postave, utkao svoj kvalitet u osvajanje "duple krune".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC