Crnogorski reprezentativac stiže u Partizan

Autor:

Partizan iz Crne Gore dovodi još jednog fudbalera, u pitanju je štoper Zete, Igor Vujačić, nekadašnji igrač Vojvodine i novopečeni reprezentativac Crne Gore.

Crnogorski reprezentativac stiže u Partizan Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Poslije Periše Pešukića, desnog beka Budućnosti iz Podgorice, o čijem transferu smo pisali u utorak, dan kasnije, prema saznanjima MONDA, Partizan je na putu da dovede još jednog igrača iz Crne Gore.

Crno-bijeli praktično su završili posao oko transfera Igora Vujačića iz Zete. U pitanju je 24-godišnji štoper, koji je jedno vrijeme igrao i za Vojvodinu, a ove godine upisao je i dva nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

Debitovao je prije nekoliko dana protiv selekcije samoproglašene države Kosovo (1:1), a zatim je igrao i protiv Češke (0:3). 

Vujačić je rođen u Podgorici. Karijeru je započeo u Zeti, iz koje je kao tinejdžer 2013. prešao u Vojvodinu, ali se u Novom Sadu nije dugo zadržao. Poslije samo dvije odigrane utakmice za "lale", vratio se u Crnu Goru, gdje je potom nastupao za Mogren i Zetu.

Vujačić je prošao kroz mlađe kategorije "sokolova", a u dresu kluba iz Golubovaca odigrao je 72 utakmice i postigao tri gola.

U Partizan je stigao kao slobodan igrač.
Ostale vijesti