Englez spopada devojke po Beogradu i tajno ih snima?!

Autor:

Ima agenciju u Londonu, a klijente dovodi na praktičnu obuku u Beograd i Novi Sad?!

Englez spopada devojke po Beogradu i tajno ih snima?! Foto: Mondo/ Goran Sivački

Ako vas put nanese na Balkan, morate se zaustaviti u Beogradu, jer ćete bukvalno zakoračiti na drugu planetu, zbog silnih lepotica koje je moguće sresti na svakom koraku, piše u jednoj turističkoj brošuri namenjenoj putnicima namernicima iz Zapadne Evrope.

Međutim, piše Kurir, čini se da je Srbija postala zemlja u kojoj stranci dolaze samo da bi lupili još jednu "recku", a engleski državljanin Dž.T. je čak osnovao agenciju u Londonu koja na desetine svojih klijenta dovodi u Beograd kako bi zavodili Srpkinje željne provoda!

Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, u Srbiji znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, u Srbiji najbolje odraditi praksu.

"Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najljepše djevojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju" navodi na svom sajtu.

On na svojoj internet prezentaciji kaže da polaznici njegovog kursa u početku tragaju za devojkom sa kojom bi bili u ozbiljnoj vezi, ali da nakon što odu na "praksu" u Srbiju, shvate da mogu da imaju nekoliko "vrelih" devojka u isto vrijeme, a tada se njihov život mijenja iz korena.

Devojke uglavnom pristaju na konverzaciju sa Englezom i njegovim učenicima, ne znajući da im je jedini cilj da ih odvedu u krevet. Konverzaciju počinju pitanjem za preporuku restorana ili disko kluba u koji bi mogli da izađu, a potom ih pozivaju da im se pridruže.

Lakoverne Beograđanke im potom ostavljaju broj, a nakon toga se sudbina ovih devojka se razlikuje od slučaja do slučaja.

On je na svom YouTube kanalu, na kojima su Beograđanke koje su nakon upoznavanja, pristale da izađu sa njegovim klijentima. Pre nego što devojke dođu, Englez svom klijentu daje upustva za "muvanje", a potom se sklanja i tajno snima njihov susret.

Pre pet godina, saznaje Kurir, Australija, Kanada, Japan, Velika Britanija i Brazil, zabranile su Džulijanu Blanku, Amerikancu rođenom u Švajcarskoj, da dolazi u njihove zemlje, jer je podučavao muškarce kako da zavedu i seksualno iskoriste djevojke.

On je u svojim snimcima koje je postavljao na YouTube, govorio: "U Tokiju, ako si belac, možeš da radiš šta hoćeš".

Takođe, delio je video zapise na kojima spopada devojke na ulicama, baš kao što to radi i Englez na ulicama Beograda.

Tagovi:

Ostale vijesti