Akcija "Teatar": Troje uhapšeno zbog droge

Autor:

Tri osobe uhapšene su, dok je veća količina opojne droge oduzeta prilikom realizacije višemjesečne operativne akcije kodnog naziva "Teatar", saopštili su iz MUP-a Srpske.

0
A- A A+

Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju predata su tri lica koja su uhapšena u akciji "Teatar" usmjerenoj na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je ilegalno preprodavala veće količine opojnih droga i minsko-eksplozivna sredstva.

Mediji nezvanično saznaju da je riječ o Anđelku Miličeviću, Milanu Mitroviću i Kristijanu Majstoroviću.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović rekla je justros Srni da su slobode lišena lica čiji su inicijali A.M, M.M. i K.M.

"Lica lišena slobode sumnjiče se da su kao organizovana kriminalna grupa duži vremenski period na području šireg područja grada Doboja vršili ilegalnu prodaju opojne droge čime su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", istakla je Miljanovićeva.

U ovkviru akcije "Teatar" oduzeto je 3,3 kilograma skanka, 1,1 kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva i novac raznih valuta.

Akciju kodnog naziva "Teatar" realizovali su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj. 

Ostale vijesti