Sprema se bomba u Torinu: Tandem Nejmar - Ronaldo?

Autor:

Da li bi Brazilac mogao da nastavi karijeru u Juventusu? Znaćemo posle pregovora koji su zakazani u Italiji

Sprema se bomba u Torinu: Tandem Nejmar - Ronaldo? Foto: Guliver/Getty images/Clive Rose

Nejmar u Juventusu? Zvuči iznenađujuće, ali je moguće.

Navodno, pregovori oko mogućeg transfera su već zakazani.

"RAIsport" navodi da će Nejmarov otac doći u Torino na sastanak sa sportskim direktorom Stare dame Fabiom Paratićijem da "opipaju" da li priča oko tog potencijalnog bomba transfera može ozbiljno da se aktuelizuje.

Kako se navodi, to bi bili samo početni razgovori oko opcija kako bi Juventus mogao da dovede Nejmara, odnosno da li je taj transfer uopšte realan. Ono što je sigurno da do njega ne bi došlo sada, već tek na zimu ili narednog leta.

Nabolji brazilski fudbaler je otvoren za prelazak u Torino, posebno jer insistira na odlasku iz Pari sen Žermena, ali klub traži ogromno obeštećenje - čak 300 miliona evra.

Jasno je da italijanski velikan u ovom trenutku nema taj novac za transfer, jer se ovog leta već istrošio na Matijsa de Lihta (75 miliona), Kristijana Romera (26) i Meriha Demirela (18), ali je i doveo dvojicu iz Pariza besplatno - Đanluiđija Bufona i Adrijena Rabioa.

Nejmar prema nekim pričama najviše želi da se vrati u Španiju, odnosno u Barselonu, odakle je pre dve godine za rekordnih 222 miliona prešao u Pariz.

Ostale vijesti