• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno Real: Dok se Jović oporavlja, daju drugi

Autor mondo.rs

Očajni rezultati Real Madrida na pripremama prekinuti su pobedom nad Fenerbahčeom koji je očigledno "zalutao" na prijateljski turnir u Minhenu pošto su ponovo primili veliki broj golova...

Posle loših partija Real Madrida protiv Bajerna, Arsenala, Totenhema i posebno Atletika - Zinedin Zidan je priželjkivao pobedu za izlazak iz "krize" na pripremama.

I dočekao ju je protiv Fenerbahčea u meču za treće mesto na prijateljskom turniru "Audi kup" u Minhenu, iako je tim iz Istanbula prvi poveo na ovom susretu, preko novajlije Rodrigesa već u 6. minutu.

Tada je "zaplesao" Karim Benzema i poručio Zizuu da i dalje može da se osloni na njega, ali će francuski trener i dalje imati glavobolje zbog odbrane.

REAL MADRID - FENERBAHČE 5:3 (2:2)

Benzema je postigao tri uzastopna gola na meču, dok su po jednom pogađali Načo i do skoro otpisani napadač Marijano - koji je pre svega zaigrao zbog povrede Jovića.

Špic iz Dominikanske Republike postavio je konačan rezultat u 80. minutu i tako se zahvalio Zidanu na šansi na kojoj je insistirao, iako je do pre nekoliko dana delovalo da više nikada neće obući dres Real Madrida.

Videćemo da li će ovo biti dovoljno da ubedi Zidana da ga ostavi u timu i da se bori za minute sa Jovićem i Benzemom, koji je svakako prvi izbor za novu sezonu.

Zanimljivo je da je Real Madrid na ovom meču odustao od formacije 4-4-2.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC