Nedeljni horoskop od 19. 8. do 25. 8. 2019.

Autor:

Evo šta kažu zvezde za narednu sedmicu!

Nedeljni horoskop od 19. 8. do 25. 8. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Postoji mogućnost da upoznate neku osobu koja će Vam se dopasti. Ne zapostavljajte partnera zbog posla, radite na tome da bolje provedete slobodno vreme.

Ne opterećujte se previše poslom, samo je bitno da radite sve na vreme. Imate podršku i kolega za sve što želite da promenite. Neki novac koji dugo čekate možete da dobijete.

Bićete osetno mirniji i bolje ćete se osećati.

Bik

Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neku dokumentaciju koju dugo čekate, pa ćete moći poslove da privedete kraju.

Što se ljubavi tiče, na putovanju ili preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već imali neki kontakt. Razmislite da li Vam je pametno da se vraćate na stare priče.

Blizanci

Komunikacija sa drugima će biti prilično naporna ove nedelje. Svako hoće da njegova bude poslednja. Dajte svoj maksimum na poslu. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može doći do problema. Bolje je da radite sa ženskim osobama, to će ići mnogo lakše.

Mogući su neki iznenadni troškovi.

Slobodni, moguća je avantura. Strastveniji ste nego obično.

Rak

Krenuo je period kada ćete se uozbiljiti u ljubavi. Ljubav cveta, ali samo ako ste do sada održavali dobru vezu. Potrudite se da pokažete partneru svoja osećanja. Slobodni, želite da sve ide polako i ne žurite sa ulaskom u vezu.

Od drugih zavisi koliko ćete moći da napredujete na poslu. Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću, a tokom vikenda ne zaboravite da idete do grada sa prijateljima.

Ovo je prilično dinamična nedelja.

Lav

Finansijska situacija se poboljšava. Bitno je samo da ne trošite previše novca na sitnice. Bićete stabilniji i imaćete šansu za napredak. Konačno će saradnici biti ozbiljniji, a Vi ćete imati bolje aspekte za novac i posao.

Što se tiče veze, ne dozvolite da partner trpi zbog posla. Izbegavajte ljubomorne scene.

Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Devica

Ove nedelje možete završiti sve što niste mogli do sad što se tiče posla. Budite vredni i dajte svoj maksimum na poslu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali.

Ako ste slobodni, strastveni ste ove nedelje. Ako ste zauzeti, potrudite se da saslušate partnera i njegove probleme. Ne zapostavljajte privatni život.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 19. i 25. avgusta:

Vaga

Posvetite se više sebi. Ako ste zauzeti nema promena, sve je kako treba, a malo se smiruje situacija u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni preko prijatelja možete upoznati stabilnu osobu koja će Vam prijati.

Opterećuju Vas neki neplaćeni računi. Mogući su iznenadni troškovi. 

Povedite računa o zdravlju, moguć pad imuniteta.

Škorpija

Ove nedelje ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike i poslovne ideje. Ne odustajte od svojih ciljeva. Nećete imati problem sa novcem, nema poteškoća. Konačno ćete naći način kako da održite stabilnost i da budete zadovoljni.

Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, ali ne zapostavljajte prijatelje.

Strelac

Konačno ćete ove nedelje biti pozitivniji. Sve Vam ide od ruke. Nema više problema koje ste imali do sad. Možete bolje da razmišljate, da se organizujete i da ne pravite probleme sebi, a ni drugima. Na poslu će situacija biti bolja.

Skloni ste flertu, a ako ste u vezi, sve je idealno. Neka osoba koju znate preko posla Vam se može dopasti.

Jarac

Imate dosta obaveza. Bolja organizacija je primarna. Radite sve na vreme.

Mogućnost zaljubljivanja postoji, a možda ćete uploviti u vezu sa nekom osobom koju baš dugo znate. Ako idete na put, tamo ćete biti skloni flertu više nego inače. Ako ste u dugoj vezi/braku, uživaće u sjajnim aspektima za ljubav.

Moguć problem sa leđima.

Vodolija

I dalje ste pod stresom na poslu. Bolje je za Vas da sarađujete sa ženama. Imate potrebu da započnete nove stvari na poslu, ali to morate sami da organizujete. Nemate veliku podršku kolega. Bilo kakva promena im se neće dopasti, ali pokušajte da izgurate svoje ideje.

Moguć je povećan priliv novca.

Odnosi sa partnerom mogu malo da se pogoršaju, jer ne pokazujete svoja osećanja.

Ribe

Ove nedelje Vas očekuje bolje razumevanje sa partnerom i bićete romantičniji. Dobro se osećate. Nema više problema u komunikaciji. Ako ste slobodni, nećete se više vraćati starim ljubavima, već ćete se posvetiti nečem novom.

Ako ste planirali da kupite neke nove stvari za kuću, bilo bi dobro da to sada uradite jer neće stalno biti tako dobri aspekti.

Osećate olakšanje na poslu, drugi ljudi Vam izlaze u susret i lako dolazite do dogovora.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti