• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Crvena zvezda opet donira: Rukometašima 100.000

Autor mondo.rs

Fudbalska sekcija drugi dan zaredom pomaže klubove iz SD Crvena zvezda, ovoga puta pomoć je dobio rukometni klub.

Nakon što je FK Crvena zvezda u petak objavo da su finansijski pomogli košarkašku sekciju, u subotu je "na red" došao i rukometni klub. Oni su javnost obavestili da je fudbalski klub jednokratnom donacijom pomogao rukometaše sa 100.000 evra.

Kako se navodi na njihovom zvaničnom sajtu, FK Crvena zvezda uspešno poslovanje kluba posle drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona koristi da pomogne i ostalim klubovima Sportskog društva.

Fudbalski klub su tim povodom posetili trener RK Crvena zvezda Nenad Peruničić i direktor kluba Ognjen Kajganić. Na sajtu crveno-belih se navodi i da će fudbalski klub nastaviti da pomaže klubove iz njihove sportske porodice i da će pokušati da doprinesu da se navijači Zvezde raduju u svakoj prilici.

Podsećamo, FK Crvena zvezda je u petak objavila da je sa 300.000 evra donirala košarkaški klub i time i njima pomogla pred početak nove sezone.

Iz fudbalskog kluba je tom prilikom istaknuto da su sada u prilici da pomognu druge klubove, a naravno, najveći razlog za to je drugi uzastopni plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli su samo od plasmana ponovo zaradili 15,25 miliona evra.

Crvena zvezda je, inače, jedan od samo sedam klubova u Evropi koji će ove godine imati predstavnika i u fudbalskoj Ligi šampiona i u košarkaškoj Evroligi. Tu privilegiju imaju još Olimpijakos, Bajern Minhen, Barselona, Real Madrid, Valensija i Zenit.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC