Zvezda PRIZNAJE: Nije bio penal, HITNO uvesti VAR!

Autor:

Sportski direktor crveno-bijelih, Mitar Mrkela, kaže da je penal iz kog je njegov tim izjednačio protiv Inđije nepravedno dosuđen.

Zvezda PRIZNAJE: Nije bio penal, HITNO uvesti VAR! Foto: MN PRESS

Kao što se očekivalo, penal dosuđen za Crvenu zvezdu u 87. minutu utakmice sa Inđijom, iz kog je Milan Pavkov izjednačio na 1:1, izazvao je polemiku.Ono što se, ipak, nije moglo očekivati, jeste da će se crveno-bijeli brzo javiti i priznati da je arbitar Igor Stojilković napravio grešku dosudivši kazneni udarac u njihovu korist, kojim ih je pogurao ka preokretu i pobedi 2:1.

Učinio je to sportski direktor Mitar Mrkela:

"Jedino što je važno večeras to je pobjeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u srijedu u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvrijeme i teško je poslije vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama. Zvezda se zalaže za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije, a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji", navodi Mrkela u izjavi dostavljenoj medijima.

Ostale vijesti