• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda počinje slobodnu prodaju paketa za LŠ

Autor mondo.rs

Sezonci i članovi su već imali priliku da dođu do ulaznica za duele sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom, a sada će to moći i svi ostali navijači Crvene zvezde.

 FK Crvena zvezda - počela slobodna prodaja paketa karata Liga šampiona Izvor: Mondo/Goran Sivački

Uz mnogo manju gužvu i određene popuste, navijači Crvene zvezde sa sezonskim kartama i članovi kluba mogli su proteklih nekoliko dana da kupe pakete ulaznica za Ligu šampiona, a od ovog ponedjeljka u 10 časova to će moći i svi ostali koji žele da gledaju crveno-bijele u Beogradu protiv Olimpijakosa (1.10), Totenhema (6.11) i Bajern Minhena (26.11).

Cijene paketa su: 12.000 dinara (sever i jug), 24.000 (istok bok), 30.000 (istok centar i zapad bok), 36.000 (zapad centar), 60.000 (VIP zapad), 90.000 (VIP 1 i VIP Galerija).

Prodaja će se odvijati paralelno na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" (od 10 do 18 časova) i na sajtu Iticket.rs. Svaka punoletna osoba može kupiti maksimalno četiri paketa karata uz pokazivanje ličnog dokumenta.

"Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Prvu utakmicu u Ligi šampiona ove sezone crveno-bijeli će igrati iduće srijede u Minhenu. Evo foto-podsjetnika kako je bilo 1991, kada je Zvezda slavila 2:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa šampiona:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC