• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Onakvi golovi ne smiju se događati!

Autor mondo.rs

"Vi ne možete na ovom nivou da mislite da ćemo mi imati posjed...", rekao je trener Crvene zvezde nakon poraza od Bajerna.

 Vladan-Milojevic-izjava-poslije-Bajern-Zvezda-3-0- Izvor: MONDO/STEFAN STOAJNOVIĆ

Zvezda nije uspjela da parira Bajernu! 



Gigant iz Bavarske odigrao je sjajan meč i s tri laka pogotka u mreži Milana Borjana ispratio šampiona Srbije, a poslije utakmice je Vladan Milojević kazao da su jasno pokazali da su favoriti čak i za osvajanje "ušatog" pehara.

"I prije utakmice smo rekli da u ovoj grupi su Bajern i Totenhem favoriti, a sa druge starne mi i Olimpijakos ćemo se boriti da uradimo više nego što možemo da uradimo", kazao je Vladan Milojević i pohvalio atmosferu na "Alijanc areni" na kojoj su i gostujući navijači bili i te kako bučni, dobar dio vremena i glasniji od domaćina.

"Stvarno smo očekivali ovakav meč, znali smo za njihov način igre sa brzinom po bokovima i strpljenjem u sredini sa tehnički obučenim igračima, parirali smo donekle u prvom poluvremenu, ali smo mnogo lako gubili lopte. Zato nismo imali rješenja na njihovu tranziciju i oni jako riskiraju i profitiraju... Imali smo par kontri, ali ne možete ni da imate mnogo šansi protiv njih".



Vladan Milojević je naveo da je igračima na poluvremenu rekao da se opuste i da je sveukupno zadovoljniji drugim poluvremenom, posebno kada su ušli Vulić i Boaći.

Bolje je Zvezda kontrolisala loptu, ali nje primila dva gola.

"Zadovoljniji sam drugim poluvremenom, posebno Vulićem i Boaćijem, koji su ušli i imali smo bolji protok lopte sa njima, a na kraju smo primili te golove... Ostaje malo žal za drugim i trećim, to ne smije da se događa", naglasio je Milojević i dodao:

"Vi ne možete na ovom nivou da mislite da ćemo mi imati posjed, oni imaju nevjerovatne brze igrače i na malom prostoru lijepo kombinuju, ali opet...nije da imamo za čim da žalimo".

Naredni meč u Ligi šampiona crveno-bijeli igraju protiv Olimpijakosa u Beogradu.

Termin je 1. oktobar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC