• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komšić najavljuje krivičnu prijavu protiv Dodika

Autor Siniša Stanić

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić najavio je danas da će podnijeti prijavu protiv srpskog člana Predsjedništva BiH Milorda Dodika "ukoliko izostane reakcija Tužilaštva BiH".

 Komšić najavljuje krivičnu prijavu protiv Dodika Izvor: Printscreen

Komšić je rekao da su izjave srpskog člana Predsjedništva BiH "predmet rada Tužilaštva BiH", te da Dodikova "djela predstavljaju rušenje ustavnog sistema države".

"Dodik ima problem i sa međunarodnom zajednicom i sa nama", rekao je Komšić novinarima nakon sastanka članova Predsjedništva BiH sa ministrom za evropske i inostrane poslove Austrije Mihaelom Linhartom.

Možda će vas zanimati

On smatra da je BiH, umjesto priče o evropskom putu i ispunjavanju 14 prioriteta, u kratkom vremenskom roku došla do priče o bezbjednosti, stabilnosti, jedinstvu i suverenitetu.

"Dodik ide na dva pravca kada je u pitanju njegova politička taktika. Jedan je usmjeren na domaću javnost, odnosno na narod u Republici Srpskoj, a drugi da međunarodnoj zajednici stavi do znanja da je on faktor i da oni moraju prihvatiti ovo što on radi", smatra Komšić.

(Srna, Mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rs

Bog te blagoslovio sa koronom Komsicu.

Lo

Nekoga briga sta ti pricas ali sto nisi podnio krivicnu prijavu prvo za sebe pa turkovicevu pa dzaferovic i bakira,zbog teroa nad Hrvatskim i Srpskim narodom.Hocete da dominirate,mozda kod kuce ali i to je ?.

MONDO REPORTAŽE