• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višković pozvao sudije i tužioce da istraže kriminal: "Primaju dobre plate i treba to da riješe"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Povodom optužbi opozicije za kriminal i korupciju u Srpskoj, premijer Srpske pozvao je sve nadležne institucije, sudove i tužilaštva, i u Srpskoj i u BiH da procesuiraju svačiji kriminal i korupciju i donesu presude.

 Višković pozvao sudije i tužioce da istraže kriminal Izvor: Vlada Republike Srpske

"Ko vam to brani? Ako je to predsjednik Vlade, recite. Mislim da smo prerano uskočili u demokratiju, nismo prošli porođajne muke civilizovanih demokratskih zemalja, jer je kod nas domokratija da vas i vašu porodicu neko napadne sa svim mogućim etiketama, i porodica mora sa svim tim da živi, a to što to nije istina - nikome ništa", rekao je Višković.

Prema njegovim riječima, ako neko smatra da bilo koji potez bilo koga nije u skladu sa zakonom - to treba prijaviti i nadležni organi koji primaju dobre plate treba to da riješe.

Višković je rekao da niko ne brani predstavnicima nadležnih institucija da nekoga presude i tu priču oko kriminala i korupcije završe do kraja, ali da je i krajnje vrijeme da postoje i nekakve kosekvence za one koji prijavljuju navodni kriminal za koji se dokaže da ga nema.

"Poštenog čovjeka najviše uvrijedi kad vas lopov nazove lopovom, bez dokaza, bez provjere", rekao je Višković i istakao da kao legalista podržava rad institucija u Srpskoj i poziva ih da rade svoj posao.

(Srna)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE