• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović: Imamo mnogo optimizma

Autor Dragana Božić

Nosilac liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH za Izbornu jedinicu jedan Branislav Borenović rekao je danas u Čelincu da unutar PDP-a postoji mnogo optimizma i dobre energije.

 Srn2022-9-6_1732720_0.jpg Izvor: PDP

Borenović je istakao da ne sumnja u pobjedu u utakmici kandidata za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva BiH, dodajući da je uvjeren i u veliki uspjeh kandidata za Narodnu skupštinu i parlament BiH.

Kandidat PDP-a za predsjednik Republike Srpske Jelena Trivić izjavila je da će se, ukoliko na izborima osvoje vlast na nivou Republike, mnoge stvari mijenjati i u lokalnim zajednicama, saopšteno je iz PDP-a.

Trivićeva je istakla da ovoj regiji na predstojećim izborima očekuje apsolutnu dominaciju kandidata PDP-a, kao kandidata SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirka Šarovića.

Nosilac liste za Izbornu jedinicu tri za Narodnu skupštinu Republike Srpske Draško Stanivuković rekao je da donaciju besplatnih udžbenika iz Banjaluke "dio vlasti u Čelincu nije htio da dočeka".

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini iz Čelinca Goran Tubak istakao je da odbor PDP-a u Čelincu očekuje istorijski rezultat. 

(Srna)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE