• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik napustio salu dok je Komšić govorio: "Sve što je rekao je laž" (FOTO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Doskorašnji član Predsjedništva BiH Milorad Dodik napustio je danas salu tokom konstitutivne sjednice novog saziva Predsjetništva dok je govor držao novi-stari član, Željko Komšić.

 FhsBRdpX0AARZ7M.jpg Izvor: Twitter/Milorad Dodik

"Sve što je Željko Komšić rekao u svom obraćanju je čista laž, zbog čega sam i napustio Konstitutivnu sjednicu dok je on govorio. Željko Komšić nije izabran od strane građana i građanki, kako to lažno tvrdi nego ga je birao jedan dio Federacije, i to ne onaj koji je trebao - hrvatski narod, kako to nalaže Ustav BiH, nego bošnjački. Komšić je prevarama i lažima došao do pozicije u Predsjedništvu i po četvrti put oteo Ustavom definisano pravo hrvatskom narodu da bude biran", napisao je Dodik na Tviteru uz fotografiju kako sjedi okrenut leđima televizoru na kojem traje prenos Komšićevog govora.

Dodik tvrdi da se Komšić spletkama koristio sve ove četiri godine dok su obavljali dužnost kolektivnog šefa BiH i da je svoje lične stavove predstavljao kao zvanični stav Predsjedništva.

"Sve što je rekao o integracijama, saradnji s NATO-om je izmišljotina. Ne postoji NATO put BiH, nema usaglašenog stava o članstvu, postoji samo saradnja i ovakvim svojim nadobudnim ponašanjem i jednostranim istupanjem još jednom je pokazao kakva će njegova politika biti i ubuduće. To je politika laži, podvala i sramoćenja BiH na međunarodnom planu", kaže Dodik.

Novoizabrani srpski član Predsjedništva Željka Cvijanović, bošnjački Denis Bećirović i hrvatski Željko Komšić položili su danas svečanu zakletvu i preuzeli dužnost na konstitutivnoj sjednici u Sarajevu.

(Mondo)

Povezano

Ne postoji NATO put BiH, nema usaglašenog stava o članstvu, postoji samo saradnja i ovakvim svojim nadobudnim ponašanjem i jednostranim istupanjem još jednom je pokazao kakva će njegova politika biti i ubuduće. To je politika laži, podvala i sramoćenja BiH na međunarodnom planu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE