• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karan: Sve spremno za defile u Istočnom Sarajevu

Autor Dušan Volaš

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan pozvao je sve građane da prisustvuju sutrašnjem svečanom defileu u Istočnom Sarajevu povodom Dana Republike – 9. januara, koji će, kako je rekao, biti apsolutno bezbjedan.

 Karan: Sve spremno za defile u Istočnom Sarajevu Izvor: Srna/Ognjen Begović

Karan je rekao da su u vezi sa defileom obavljene posljednje probe, te da su na tom planu potpuno spremni svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ i civilnog sektora, kojih će na manifestaciji biti više od 2.500.

On je za ATV rekao da će defile u bezbjednosnom i operativnom smislu, te u saradnji sa drugim policijskim i bezbjednosnim agencijama u BiH, biti potpuno osiguran, te da neće biti dozvoljeno da iko pokvari svečanost.

"Dakle, građani kao učesnici, mogu potpuno mirno i bezbjedno prisustvovati defileu i proslavi Dana Republike", rekao je Karan.

On je ponovio da je Dan Republike potpuno ustavan i zakonit, te da bi institucije BiH trebalo da to prihvate zarad opstanka te zemlje u interesu svih naroda.

"Deveti januar je manifestacija državotvornosti Srpske. Napadi na taj datum jesu napadi svih onih koji su protiv Srpske, ali neće im to proći", rekao je Karan.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE