• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbornik Milanović pojasnio procedure i tvrdi: "Akvana neće ostati bez zemljišta"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Odbornik Partije demokratskog progresa (PDP) u Skupštini grada Banjaluka tvrdi da gradskom preduzeću "Akvana" neće biti oduzeto zemljište nakon što je firma "Novoteks" pokrenula izvršenje u procesu prinudne naplate milionskog duga koji "Akvana" ima.

 Akvana Izvor: Mondo - Slaven Petković

"Neće niko preuzeti zemljište. Šta je razlog za ovakve priče i iz vlasti i iz opozicije i od pojedinih medija? Jedino ako je cilj da se kasnije kaže kad sve prođe: evo jedva smo ga spasili, da baš mi nismo reagovali i razotkrili namjere i na vrijeme rekli, Novoteks bi preuzeo", napisao je Milanović u reakciji.

On kaže da još nije realizovan kredit za koji su odbornici donijeli odluku prije nekoliko dana, a da je povjerilac ("Novoteks") pokrenuo prijedlog za izvršenje "iako zna da će biti isplaćen".

"Kao što znaju i ovi što pišu. Na ovaj prijedlog za izvršenje se može u roku od osam dana uložiti prigovor. Što je učinjeno. Sud će postupati po prigovoru. Ima i drugih pravnih lijekova. Zemlja bi bila u opasnosti ako bi Grad propustio sve pravne lijekove i ne bi ni platio ništa ni reagovao i tada za godinu - dvije. Čim se ovjeri odluka i realizuje kredit i isplati ostatak duga po presudi, prijedlog za izvršenje je ništavan. Ako je uostalom ikome potrebna istina", zaključio je Milanović.

(Mondo)

Više o temi Akvane:

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE