• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protest boraca u Banjaluci: Protive se dolasku SDP-a BiH uprkos zabrani

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Boračka organizacija grada Banjaluka organizovaće sutra mirno okupljanje kako bi iskazala nezadovoljstvo i protivljenje najavljenom dolasku članova SDP-a BiH u Banjaluku povodom obilježavanja dana ZAVNOBiH-a uprkos zabrani.

 Protest boraca u Banjaluci zbog obilježavanja ZAVNOBIH-a Izvor: Vesna Kerkez, mondo.ba

Predsjednik Predsjedništva gradske Boračke organizacije Goran Rogić rekao je da članovi SDP-a žele da, zbog navodnog njihovog praznika, provociraju u Banjaluci.

"Želimo da to spriječimo na fin, demokratski način", poručio je Rogić.

On je istakao da će se mjesni odbori Gradske Boračke organizacije okupiti ispred zgrade "M:tela" u 10.30 časova, odakle će mirnom šetnjom stići do hotela "Meriot" gdje su iz SDP-a najavili svoj dolazak.

Policijska uprava Banjaluka donijela je rješenje kojim se SDP-u zabranjuje okupljanje radi obilježavanja dana ZAVNOBiH-a, ali oni, prema riječima predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Radana Ostojića, uprkos tome ne odustaju od dolaska u Banjaluku, što je vid provokacije.

Ostojić je poručio da će zbog toga BORS na sve moguće načine pokušati da spriječi najavljeno okupljanje članova SDP-a BiH u Banjaluci, jer bi to bila uvreda za sve žive borce Vojske Republike Srpske, ali još veća za borce koji su dali živote za Srpsku.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Oni svoje praznike praznuju isključivo u želji provokacije i nametanja. RS svoj dan slavi u svojim granicama i zato što je to narodna volja i ljubav i tu se vidi razlika. A Američki dobrotvor bolje da kaže sjedite lijepo pa dogovorite zajednički praznik a ne da .... federalnu krezubu sirotinju

Frka

Ako dodju bice frke i to prave. Moj im je savjet da povedu i sanitet sa sobom trebace im sigurno

Ccccc

Desavanja u poslijednje vrijeme pokazuju da federacija ima tendencija o zaostravanju odnosa. Ako to hoce nek dodju pa cemo ih zaostriti

Ph

Bezobrazluk i provokacija.

Vine

Borci nasi vi ste se borili za nas, mi cemo se boriti za vas i nas. Nije im mjesto ovdje i ako dodju bice belaja to je sigurno

MONDO REPORTAŽE